11 Farklı Unvanda 11.500 TL Maaşla Kamu Memur Alımı Sona Eriyor

11 Farklı Unvanda 11.500 TL Maaşla Kamu Memur Alımı Sona Eriyor

Kamu kurumu tarafından KPSS şartı aranmadan 11 farklı unvanda kamu memur alımı başvuruları sona eriyor. İşte sürece dair gerekli başvurular ve tüm detayların yer aldığı haberimiz.

Türkiye İstatistik Kurumu TÜİK bünyesinde güncel ve KPSS şartsız 11 farklı unvanda kamu memur alımı başvuruları tamamlanıyor. 11.500 TL maaşı bulunan memur atama başvurularına dair detayları İŞ İLANLARI KARİUER olarak bu haberde hazırladık.  KPSS puanı olmayanlar değerlendirmede 70 olarak baz alınacakları açıklandı. İşte gerekli başvurular.

Kamu memur alımı mezuniyetleri ve başvuru genel şartları

Adayların başvuru için 657 sayılı Devlet Memurları Kanununda yer alan genel şartlara haiz olması gerekmektedir. Ayrıca;

Bilgisayar, yazılım, elektrik, elektronik, elektrik ve elektronik ve endüstri mühendisliklerinden mezun olmak veya diğer şu bölümlerden mezun olmak şartları var: fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik mezunları da başvurabilir.

TÜİK memur atama kontenjanları

2 Kıdemli Yazılım Geliştirme Uzmanı, 1 Kıdemli Devops Uzmanı, 1 Kıdemli Büyük Veri Uzmanı, 1 Kıdemli Siber Güvenlik Uzmanı, 1 Kıdemli Sistem Uzmanı, 1 Kıdemli Veri Bilimci, 1 Proje Yöneticisi, 3 Yazılım Geliştirme Uzmanı, 1 CBS Yazılım Geliştirme Uzmanı, 1 PostgreSQL Veri Tabanı Yöneticisi, 1 Sistem Uzmanı için olmak üzere 11 farklı unvanda bilişim personeli alımı sona eriyor. İşte başvuru son tarihi:

Türkiye İstatistik Kurumu kamu personel alımı başvuru süreci

Türkiye İstatistik Kurumu 11.500 TL maaşla kamu personeli alımı başvuruları 1 Haziran 2022 tarihi dahil olmak üzere yapılabilecektir. Başvurular ikamet şartsız olmak üzere aşağıdaki başvuru kılavuzunda belirtilen şekilde yapılabilir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum