14 sürekli işçi alımı; 10 Kasım TÜBİTAK ilanı

14 sürekli işçi alımı; 10 Kasım TÜBİTAK ilanı

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı (TÜBİTAK) tarafından yapılacak olan personel alımlarına dair güncel bir başvuru kılavuzu yayımlandı. 14 sürekli işçi alımı için başvuru şartları ve detaylar belli oldu.

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı Uzay Teknolojileri Araştırma Enstitüsü dahilinde güncel istihdam ilanları yayımlandı. Farklı unvan ve niteliklerde olmak üzere 14 personel başvuru detayları haberimizde yer alıyor.

Unvan ve Kontenjan Bilgileri

TÜBİTAK başvuru kılavuzu dahilinde 9 farklı personel alım duyurusu yapıldı. Kısmi Süreli Aday Araştırmacı unvanı ile yapılacak olan personel alımları için Ankara görev yeri olmak üzere; 2 kişilik, 1 kişilik, 1 kişilik, 2 kişilik, 2 kişilik, 1 kişilik, 2 kişilik, 2 kişilik, 1 kişilik olmak üzere; toplamda 14 kişilik alım yapılacağı beyan edildi.

Başvuru Süreci

Her aday TÜBİTAK SAGE’nin başvuru kariyer sayfası aracılığı ile işlemlerini yapacaktır. İş başvuru sistemi üzerinden online yapılmayan başvurular geçerli sayılmayacaktır. Adaylar 24 Kasım 2020 tarihine kadar başvurularını tamamlayabilecektir. Başvurular son gün mesai bitimi olan 17:00’a kadar yapılacaktır. 

Her bir aday en fazla iki görev için başvuru yapma hakkına sahiptir.

Başvuru Şartları

Adaylardan KPSS puan şartı talep edilmemektedir. Yabancı dil sınavı dahilinde uluslararası geçerliliği olan sınavlarda alınan puanlar geçerli olup; YDS, YÖKDİL dahilinde 65 puan şartı aranırken; TOEFL IBT için 61, TOEFL CBT için 173, TOEFL PBT için 500, FCE B ve ayrıca CAE’de C olmak üzere puan alımlarından bir tanesinin belgelendirilmesi gerekmektedir.

Eğitim alanları için 1 alım; Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar ve Kontrol Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği, Bilgisayar ve Enformatik Mühendisliği, Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği veya Elektronik Mühendisliği alanlarından alımları yapılacak olup; diğer alımlar için de sadece Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği alanlarından eğitim sahibi olunması talep edilmektedir.

Aday araştırmacı alımları yapılacağı için adayların ilgili bölümlerin 4. Son sınıf öğrencileri olması gerektiği beyan edilmektedir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.