15.526 TL Maaşla Aralık Ayı Kadrolu Yeni Memur Alımı Açıklandı

15.526 TL Maaşla Aralık Ayı Kadrolu Yeni Memur Alımı Açıklandı

Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu TİHEK kamu personel alımı başvuru ilanı yayımlandı. TİHEK memur personel alımı başvuru süreci ve tüm detayları bu yazımızda bulabilirsiniz. İşte gerekli detaylar.

Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu bünyesinde insan hakları ve eşitlik uzman yardımcılığı giriş sınavı duyurusu yayımlandı. 9’uncu derece kadrolarda görev yapmak üzere, giriş sınavı ile 15 adet İnsan Hakları ve Eşitlik Uzman Yardımcısı alımı yapılacak. İşte gerekli başvuru tüm detayları ve sürecin yer aldığı yazımız.

Kamu personel alımı başvuru genel şartları

657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 48’inci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak, 2021 veya 2022 KPSS’den en az 70 ve üzeri puan almış olmak, Başvuru tarihi itibariyle; son beş yıl içinde Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavında (YDS/e-YDS) İngilizce dilinden asgari 70 almak, 1 Ocak 2023 tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak gerekmektedir.

Memur maaşı ne kadar olacak?

Evli, eşi çalışmayan ve 1 çocuk sahibi memur için maaş net olarak 15.526 TL’dir. Bu kapsamda Aile Yardımı (Eş)758.28, Aile Yardımı (Çocuk)166.80’dir. Ayrıca sendikalı her memur için Toplu Sözleşme İkramiyesi 706.90 TL’dir (3 Ayda Bir). Bekar memur maaşı 14.601 TL’dir.

TİHEK personel alımı başvuru mezuniyet şartları

Başvuru için en az 4 yıllık eğitim veren hukuk fakültelerinden ya da buna denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt içi veya yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından birini bitirmiş olmak şartları var. İşte detaylar ve başvuru süreci.

Kadrolu memur alımı başvuru süreci

Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu memur alımları için adaylar başvurularını 12 Aralık 2022 ile 25 Aralık 2022 tarihleri arasında e-Devlet üzerinde Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı internet adresi üzerinden yapabileceklerdir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.