15 Zabıta Memuru Alımı Türkiye Genelinden Başvuru Alınacak

15 Zabıta Memuru Alımı Türkiye Genelinden Başvuru Alınacak

Kamu kurum ve kuruluşlarına memur alımı ilanları yayınlanmaya devam ediliyor. Son yayınlanan ilanda 15 zabıta memuru alımı yapılacağı ilan edildi. Bu alıma Türkiye genelinden başvuru kabul edilecek.

Kamu ilanları yayınlanarak kadrolu memur alımı yapılmaya devam ediliyor. Yerel Yönetimler Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan son ilanda 15 zabıta memuru alımı yapılacağı açıklandı. Bu alıma başvurular Türkiye genelinden yapılacak.

Zabıta memuru alımı 7 kişi

Büro Yönetimi, Mahalli İdareler, Mahalli İdareler (Zabıta), Yerel Yönetimler, Halkla İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, İletişim ve Halkla İlişkiler, İşletme, Kamu Güvenlik ve Asayişinin Sağlanması, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik, Çevre Koruma ve Kontrol, Çevre Temizliği ve Denetimi, İnşaat Teknolojisi, Gıda Teknikerliği, Gıda Teknolojisi, Harita ve Kadastro, Yapı Denetimi önlisans programlarının birinden mezun olmak, En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

Zabıta alımı 8 kişi

Yerel Yönetimler, İşletme/İşletmecilik, Yönetim ve Organizasyon, Kamu Yönetimi, İktisat, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği, Acil Yardım ve Afet Yönetimi lisans programlarının birinden mezun olmak, En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

Müracaat özel şartları

Belediye Zabıta Yönetmeliğinin 13/A maddesinde yer alan özel şartlara göre zabıta memuru kadrolarına başvuru yapılabilmesi için; tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kg.dan fazla fark olmamak. Boy ve kilo tespitleri belediyemizce başvuru esnasında yapılacaktır.

Sınavın yapılacağı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak. 13/10/1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. İstanbul iş ilanlar olarak yayınlandı.

KPSS durumları

Önlisans 2020-KPSSP93 ve Lisans 2020-KPSSP3 türünde Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS) alım yapılacak unvanların karşısında belirtilen puan türlerinden, belirtilen asgari 70 KPSS puanını almış olmak.

Başvuru tarihi ve şekli

Yukarıda sayılan başvuru belgelerini 08 Şubat 2021 ile 10 Şubat 2021 tarihleri arasında saat 16:00’a kadar (mesai günlerinde saat 10:00-16:00 arasında) Fatih Mah. Şehremini Cad. No:1 Büyükçekmece Belediyesi Hizmet Binası Büyükçekmece/İSTANBUL adresindeki Büyükçekmece Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne elden teslim etmeleri gerekmektedir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum