18 Şehirde 1098 Kamu İşçi Alımı Başvuruları! İl İl Kontenjanlar - Branşlar

18 Şehirde 1098 Kamu İşçi Alımı Başvuruları! İl İl Kontenjanlar - Branşlar

MSB bünyesinde 18 şehirde olmak üzere 1.098 kamu işçi alımı başvuruları sona eriyor. Milli Savunma Bakanlığı il il kontenjan ve branşları da açıkladı. İşte başvurular ve gerekli tüm detaylar.

Milli Savunma Bakanlığı MSB 18 şehirde kamu personel işçi alımı başvuruları tamamlanıyor. 89 farklı alanda başvurular 1.098 kadro için alınıyor. Kimler MSB işçi alımına başvurabilir? İşçi alımları başvuru süreci ve tüm detayları bu yazımızda İŞ İLANLARI KARİYER olarak hazırladık. İşte 263 farklı iş ilanı başvurusu, iller bazında kontenjanlar ve tüm detayların yer aldığı haberimiz:

MSB işçi alımı iller ve kontenjanlar

Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Hatay, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Mersin, Muğla, Niğde, Sivas, Tekirdağ illerine 1.098 işçi alımı yarın sona erecek. Haberimizin en altında tüm illerin listesine tek bağlantıda direkt olarak erişim sağlayabilirsiniz. İşte branşlar bazında kontenjanlar:

106 Kaynakçı (Oksijen ve Elektrik), 69 Elektrikçi (Genel), 63 Tekne Montaj İşçisi, 62 Tesviyeci, 47 Metal Sac İşleme İşçisi, 46 Diğer Tahmil-Tahliye ve İlgili Yük Taşıma İşçileri, 40 Elektronik Teknisyeni, 32 Gemi İzolasyoncusu, 30 Armadör İşçisi, 27 Temizlik Görevlisi, 27 Elektrikçi (Genel)(Elektrikçi-Uçak), 26 Marangoz, 25 Aşçı, 23 İnşaat Boyacısı/Boyacı(Boyacı (Çelik İnşaat ve Gemi), 22 Uçak Gövde Motor Teknisyeni, 20 Motor İmalat Bakım ve Onarım İşçisi, 17 Terzi, 16 Tornacı (Torna Tezgahı Operatörü), 16 Frezeci (Freze Tezgah İşçisi), 14 Uçak Elektroniği Teknisyeni,

14 Plastik Mamuller İmal İşçisi, 14 Otomotiv Boya Onarımcısı, 14 İş Makineleri Operatörü, 12 Uçak Motorları Bakım-Onarım Teknisyeni, 12 İnşaat Ustası, 12 Fiberglasçı, 12 Bahçıvan, 10 Uçak Bakım Teknisyeni (Gövde-Motor), 10 Kaynak Teknisyeni, 10 İnşaat Boyacısı/Boyacı, 10 Genel Servis İşçisi (gemi), 9 Hidrolik Pnömatikçi, 9 Genel Alan Temizleme Görevlisi/Meydancı, 8 Oto Bakım Onarımcısı (Oto Mekanikeri), 72 Diğer Sıhhi Tesisat İşçileri ve Boru Tesisatçıları, 7 Uçak Elektroniği Teknisyeni, 7 Ağır Silah Bakım Onarımcısı, 6 Otomotiv Boya Ustası, 6 Diğer Motorlu Araç Tamirci Makinistleri,

5 Sıhhi Tesisatçı, 5 Otomotiv Elektrikçisi, 5 Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı, 5 Genel Servis İşçisi (gemi), 5 Çocuk Bakıcısı/Çocuk Bakım Elemanı, 4 Tır-Çekici Şoförü, 4 Şoför-Yük Taşıma, 4 Raspacı (Gemi), 4 Makine Montaj ve Bakım Onarımcısı, 4 Genel Alan Temizleme Görevlisi/Meydancı, 4 Gemici, 4 Fırıncı Ustası-Unlu Mamuller (Pişirici (Ekmek), 4 Dökümcü (Metal), 3 Taşlama Tezgah İşçisi, 3 Plastik Doğramacı /PVC Doğrama-İmalat ve Montajcısı, 3 Kompresörcü (Gemi), 3 İş Makineleri Bakım ve Onarımcısı, 3 İskele Kurulum Elemanı-İnşaat (Metal-Ahşap),

3 Çarkçıbaşı (Gemi), 2 Sıcak Demirci, 2 Saraç, 2 Marangoz(Gemi Marangozu), 2 Malzeme Takip ve Dağıtım İşçisi, 2 Makine Bakım Onarım Teknisyeni/Makine Bakım Onarımcısı, 2 Kızakçı (Gemi), 2 Kalorifer Tesisatçısı, 2 Gemi İdarecisi (Güverte Kaptanı), 2 Elektrikçi (Genel)(Bobinajcı-Elektrik (Bobinaj Sarma Operatörü), 2 Dizel Motorları Yakıt Pompası Ve Enjektör Ayarcısı, 1 Yüksek Gerilim Trafo Montaj İşçisi, 1 Yapı Yalıtımcısı(Isı Yalıtımcısı/İzolasyoncu (Sanayi Tipi Kazan-Boru), 1 Uçak Elektrik ve Elektronik Teknikeri, 1 Teknik Ressam, 1 Taşlama Tezgah İşçisi,

1 Soğutmacı ve Havalandırmacı (İklimlendirme)(Soğutma Isıtma Sistemleri Bakım-Onarımcısı), 1 Radyatör Tamircisi (Motorlu Taşıt), 1 Otomotiv Kaporta Ustası, 1 Oto Camcısı, 1 Oto Bakım Onarımcısı (Oto Mekanikeri)(Otomotiv Ön Düzen ve Balans Ayarcısı), 1 Mobilya Döşeme İşçisi, 1 Metal Yüzey Kaplamacı, 1 Konfeksiyon Makineleri Tamircisi, 1 Kimya Teknolojisi Teknisyeni, 1 Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı, 1 Fayans Seramik ve Karo Döşemecisi, 1 Doğal Gaz Tesisat Teknisyeni, 1 Diğer Polisajcılar ve Alet Bileyicileri (Elle), 1 Bulaşıkçı (Stevard), 1 Brülör Bakım ve Onarımcısı, 1 Anahtarcı (Çilingir).

Milli Savunma Bakanlığı işçi alımı şartları

Başvuru için T.C. vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, 36 yaşından gün almamış olmak, kamusal haklarını kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak, askerlikle ilişiği olmamak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak, ilanda belirtilen mesleki yeterlilik belgesi/ustalık belgesine sahip olmak ve belirtilen diğer özel şartları sağlamak gerekiyor.

İŞKUR kamu işçi alımı başvuru süreci

Adaylar MSB bünyesinde 1.098 işçi alımı için ülke geneli başvuru yapılabilecek. İkamet şartı bulunmamaktadır. Milli Savunma Bakanlığı MSB işçi alımları için başvurular 25 Kasım 2022 tarihi dahil olmak üzere yapılabilir. Başvurular İŞKUR e-şube’den, hizmet birimlerinden veya ALO 170 nolu hattan yapılabilecek. Adaylar bir ilana “bir iş yeri ve bir meslek kolu” için başvuru yapabileceklerdir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum