22 Kamu Kurumuna 9100 Yeni Personel Alımı Başladı “9 Kasım”

22 Kamu Kurumuna 9100 Yeni Personel Alımı Başladı “9 Kasım”

Kamu kurum ve kuruluşlarına yeni memur, işçi, personel, askeri personel alımları kapsamında yeni başvurular açıklandı. İşte tüm detaylar:

Kamuya yeni memur, işçi, personel, subay alımı olmak üzere 9 bin 100 YENİ KADRO açıklandı. İşte başvuruları bu hafta itibarıyla başlayan 9100 yeni kamu personel alımı başvuru kontenjanları, başvuru kılavuzları ve tüm detayları:

Kamu personel alımı başvuru kontenjan dağılımı

  • Cerrahpaşa Üniversitesi KPSS 60 puan 105 personel alımı,
  • MSB kadın - erkek 120 subay alımı,
  • İzmir Büyükşehir Belediyesi 80 personel alımı,
  • Tarım ve Orman Bakanlığı en az lise mezunu 7 işçi alımı,
  • 50 Puan Şartıyla 750 kamu personel alımı,
  • Bartın Üniversitesi 40 personel alımı,
  • Sağlık Bakanlığı 15 sözleşmeli personel alımı,
  • Darphane Genel Müdürlüğü en az lise mezun 46 işçi alımı,
  • KPSS 50 Puanla 7800 kamu personel alımı,
  • Yüksek Teknoloji Enstitüsü 2 sözleşmeli personel alımı,
  • Kırklareli Üniversitesi sınavsız 10 personel alımı,
  • İİB 7 personel alımı,
  • Kamuya sürekli kadro 2 şoför ve temizlik elemanı alımı,
  • Ege Üniversitesi en az ortaokul sürekli kadro 3 personel alımı,
  • Kamu Kurumu en az ortaokul sürekli kadro 1 makam şoförü alımı,
  • Ege Üniversitesi en az ortaokul sürekli 3 temizlik-güvenlik alımı,
  • Mimar Sinan Üniversitesi 4/B 2 personel alımı,
  • Hacı Bektaş Üniversitesi ikamet şartsız 4/b 3 destek personeli alımı,
  • Kamu Üniversitesi KPSS 60 puanla 62 personel alımı,
  • İçişleri Bakanlığı sözleşmeli 7 kamu personeli alımı,
  • Kütahya Belediyesi 8 itfaiye eri alımı,
  • En Az Lise 7 farklı unvanda 27 kamu personel alımı olmak üzere 9 bin 100 kadroya yeni personel alımları başladı. İşte kurumlar ve tüm detaylar:

Cerrahpaşa Üniversitesi KPSS 60 Puan 105 Personel Alımı Açıklandı

Cerrahpaşa Üniversitesince Resmi Gazete’de yayımlanan ilanda KPSS 60 puanla farklı unvanlarda 105 personel alınacağı açıklanmıştır.

Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre İstanbul Cerrahpaşa Üniversitesi bünyesinde istihdam edilmek üzere 4/B sözleşmeli kadroda 105 personel alınacaktır. Cerrahpaşa Üniversitesi alınacak personellerin unvan ve sayı dağılımı: 6 Büro Personeli, 84 Temizlik Görevlisi, 13 Sağlık Teknikeri, 1 Diyetisyen ve 1 Fizyoterapist.

İstanbul Üniversitesi personel alımı için başvuru süresi: Adaylar başvurularını ilanın Resmi Gazetede yayımlandığı günü (9 Kasım 2021) izleyen 15 gün içinde yapacaklardır.

MSB Kadın - Erkek 120 Subay Alımı Başvuru Ekranı Açıldı

MSB dış kaynaktan yeni subay alımları yapacak. İşte TSK namına kadın ve erkek subay alımı başvuru şartları ve tüm detaylar.

Türk Silahlı Kuvvetleri 2021 yılı dış kaynaktan muvazzaf subay adayı temini başvuru kılavuzu yayımlandı. Kadın ve erkek olmak üzere 120 subay alımı başvuru süreci başladı. Adaylar başvurularını 28 Kasım 2021 tarihine kadar MSB Personel temin internet adresi üzerinden hemen yapabilirler.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Personel Alımı! 80 Kadro

80 yeni personel alımı başvuruları 9 Kasım itibarıyla başladı. İzmir Büyükşehir Belediyesi personel alımı başvuru süreci ve tüm detaylar.

İzmir İli iş ilanları bünyesinde” İzmir Büyükşehir Belediyesi” için yeni kadrolara personel alımı başvuru süreci başladı. İş İlanları Kariyer olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi personel alımı için 80 kadroya başvurular 9 Kasım itibarıyla başladı. İşte büyükşehir daimiz ve geçici 80 yeni personel alımı başvuru süreci ve tüm detaylar. Adaylar 4 farklı ilan için başvuru yapabileceklerdir. Başvurular 9 Kasım 2021.

En Az Lise 7 Farklı Unvanda 27 Kamu Personel Alımı

Kamu kurumu bünyesinde yedi farklı unvanda olmak üzere kamu personel alımı başvuruları başladı. İşte memur alımı başvuru süreci ve tüm detaylar.

Kamuya yeni ve KADROLU DEVLET MEMURU alımı başvuruları itibarıyla başladı. Adaylar kadrolu statüde olmak üzere Mühendis alımı, Şehir ve Bölge Plancısı alımı, Mimar alımı, Sosyal Hizmet Uzmanı alımı, düz devlet Memuru alımı, Tahsildar alımı ile Zabıta Memuru alımı başvurularını yapabilirler.  Adaylar başvurularını 8-12 Kasım tarihleri arasından e-posta adresine, posta ile veya şahsen yapmaları gerekiyor.

Kütahya Belediyesi 8 İtfaiye Eri Alımı Kılavuzu Yayımlandı

Kütahya Belediye Başkanlığı bünyesinde, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’na tabi olarak istihdam edilmek üzere boş kadrolara açıktan atama yoluyla itfaiye eri alınacaktır.  Adaylar, sözlü ve uygulamalı sınava katılabilmek için 13-17 Aralık 2021 tarihleri arasında, Belediye web sayfası internet adresi üzerinden elektronik ortamda doldurarak imzaladıkları Başvuru Formu ve yukarıda sayılan belgeler ile birlikte şahsen müracaat etmeleri gerekiyor.

İçişleri Bakanlığı Sözleşmeli 7 Kamu Personeli Alımı Yapacak! KPSS Yok

T.C. İçişleri Bakanlığı sözleşmeli bilişim personeli sınav duyurusu yayımlandı. İçişleri Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere 7 kadro açıklandı. İşte başvuru süreci ve tüm şartlar. Adaylar; e-Devlet üzerinde İçişleri Bakanlığı-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı internet adresi üzerinden 15-22 Kasım 2021 tarihleri aralığında gerçekleştirilecektir.

50 Puan Şartıyla 750 Kamu Personel Alımı Başvuru Ekranı Açıldı

MEB'e yeni kamu personel alımı başvuruları dün itibarıyla 750 kadro için başladı. MEB engelli 750 öğretmen alımı başvuruları. Başvurular 12 Kasım'a kadar ilk aşama yapılabilecektir.

Tarım ve Orman Bakanlığı En Az Lise Mezunu 7 İşçi Alımı İŞKUR’da

Tarım Bakanlığı tarafından İŞKUR web sayfasında yayınlanan ilanlarda en az lise mezunu geçici/sürekli kadroda 6 personel alınacağı belirtilmektedir.

İŞKUR resmi ilan sitesinde yayınlanan ilana göre Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere geçici/sürekli kadroda en az lise mezunu 7 işçi alınacaktır. Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü 1 Bilgisayar Teknisyeni ve 1 Muhasebeci, Ankara İl Tarım ve Orman Müdürlüğü 1 Tarım İşçisi, Yalova İl Tarım ve Orman Müdürlüğü 2 Büro İşçisi. Adaylar başvurularını 12 Kasım 2021 tarihine kadar yapacaklardır.

Bartın Üniversitesi KPSS 50 Puan ve KPSS Taban Puansız 40 Personel Alımı

Bartın Üniversitesince Resmi Gazete’de yayımlanan ilanda KPSS 50 puan ve KPSS Taban puansız 4/B sözleşmeli 40 personel alınacağı açıklanmıştır.

Resmi Gazete’de yayımlanan yayınlanan ilana göre Bartın Üniversitesi bünyesinde istihdam edilmek üzere 4/B sözleşmeli kadroda 40 personel alınacaktır. 4 Büro Personeli, 1 Kütüphaneci, 17 Güvenlik Görevlisi, 18 Destek Personeli. Adaylar başvurularını 22 Kasım 2021 tarihine yapacaklardır.

Sağlık Bakanlığı 15 Sözleşmeli Personel Atama Başvuru Ekranı Açıldı

Sağlık Bakanlığı bünyesinde sözleşmeli 4/B kadrolara yeni memur alımı başvuruları alınacak. Kamu personel alımı başvuru ekranı açıldı.

T.C. Sağlık Bakanlığı Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü sözleşmeli bilişim personeli alım ilanı yayımlandı. Sözleşmeli 15 kamu personel alımı KPSS şartı olmaksızın yapılabilecek. KPSS şartsız başvuru ve tüm detayları bu yazımızda bulabilirsiniz. İşte Sağlık Bakanlığı atama başvuruları.

Adaylar başvurularını 8 Kasım ile 26 Kasım 2021 tarihleri arasından yapabilirler.

Kamu Üniversitesi KPSS 60 Puanla 62 Personel Alımı Açıklandı

Kamu Üniversitesi tarafından Resmi Gazete’de yayımlanan ilanda ikamet şartsız KPSS 60 puanla 4/B sözleşmeli 62 personel alınacağı açıklanmıştır.

Eskişehir Teknik Üniversitesi bünyesinde istihdam edilmek üzere 4/B sözleşmeli kadroda 62 personel alınacaktır. 2 Programcı, 30 Destek Personeli, 20 Büro Personeli, 2 Hemşire, 1 Psikolog, 7 Teknisyen. Eskişehir Üniversitesi personel alımı için başvuru zamanı: Adaylar başvurularını ilanın Resmi Gazete’de yayımlandığı (8 Kasım 2021) günden itibaren 15 (on beş) gün içinde yapacaklardır.

Hacı Bektaş Üniversitesi İkamet Şartsız 4/B 3 Destek Personeli Alımı

Hacı Bektaş Üniversitesi tarafından Resmi Gazete’de yayımlanan ilanda ikamet şartsız 4/B sözleşmeli personel alınacağı açıklanmıştır. Resmi Gazete’de yayımlanan yayınlanan ilana göre Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi bünyesinde istihdam edilmek üzere 4/B sözleşmeli kadroda 3 Destek Personeli alınacaktır. Adaylar başvurularını ilanın Resmi Gazete’de yayımlandığı (8 Kasım 2021) günden itibaren 15 gün içinde yapacaklardır.

Mimar Sinan Üniversitesi 4/B 2 Personel Alımı Resmi Gazete’de

Mimar Sinan Üniversitesi tarafından Resmi Gazete’de yayımlanan ilanda KPSS şartsız 4/B sözleşmeli personel alınacağı açıklandı.

Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre Mimar Sinan Üniversitesi bünyesinde istihdam edilmek üzere 4/B sözleşmeli kadro 2 Büro Personeli alınacaktır. Personel alımında KPSS taban puan ve ikamet şartı yoktur. Adaylar başvurularını Resmî Gazetedeki ilan tarihinden (8 Kasım 2021) itibaren 15 gün içinde yapacaklardır.

Darphane Genel Müdürlüğü En Az Lise mezun 46 İşçi Alımı İŞKUR’da

Hazine Bakanlığı tarafından İŞKUR web sitesinde yayınlanan ilanda en az lise mezunu sürekli kadroda 46 personel alınacağı belirtilmektedir.

 İŞKUR resmi ilan sayfasında yayınlanan ilana göre Hazine ve Maliye Bakanlığı Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere sürekli kadroda en az lise mezunu 46 işçi alınacaktır. Personel alımında KPSS şartı yoktur. Adaylar başvurularını 12 Kasım 2021 tarihine kadar yapacaklardır.

Ege Üniversitesi En Az Ortaokul Sürekli 3 Temizlik-Güvenlik Alımı

Ege Üniversitesi tarafından İŞKUR web sitesinde yayınlanan ilanda en az ortaokul mezunu sürekli kadro personel alınacağı belirtilmektedir. İŞKUR resmi ilan sayfasında yayınlanan ilana göre Ege Üniversitesi bünyesinde istihdam edilmek üzere sürekli kadroda en az ortaokul mezunu 3 Güvenlik Görevlisi ve Temizlik Görevlisi alınacaktır. Personel alımında KPSS şartı yoktur. Adaylar başvurularını 12 Kasım 2021 tarihine kadar yapacaklardır.

KPSS 50 Puanla 7800 Kamu Personel Alımı Başladı! Başvuru Ekranı

Kamuya yeni memur, personel alımları kapsamında yeni kadrolara başvuru alınacak. En az lise mezunu 7 bin 800 memur alımı şartları bu yazımızda. 1500 Kur'an Kursu Öğreticisi alımı yapacak. 5500 İmam-Hatip alımı yapacak. 700 Müezzin-Kayyım alımı yapacak. Lise, önlisans ve lise mezunu toplam 7800 kadroya başvurular başladı.

Adaylar başvurularını 22 Kasım 2021 tarihine kadar haberimizin en altında yer alan başvuru ekranı üzerinden hemen yapabilirler

Kamu Kurumu En Az Ortaokul Sürekli Kadro 1 Makam Şoförü Alımı

Kamu kurumu tarafından İŞKUR’da yayınlanan ilanda en az ortaokul mezunu sürekli kadro B ehliyetli Makam Şoförü alınacağı açıklandı.

İŞKUR resmi internet sayfasında yayınlanan ilana göre Balıkesir ili Edremit Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere sürekli kadro 1 Makam Şoförü alınacaktır. Personel alımında KPSS şartı yoktur. Adaylar başvurularını 15 Kasım 2021 tarihine kadar yapacaklardır.

Ege Üniversitesi En Az Ortaokul Sürekli Kadro 3 Personel Alımı

Ege Üniversitesi tarafından İŞKUR’da yayınlanan ilanda en az ortaokul mezunu sürekli kadro 3 personel alınacağı açıklandı.

İŞKUR resmi web sitesinde yayınlanan ilana göre Ege Üniversitesi bünyesinde istihdam edilmek üzere sürekli kadro 2 Temizlik Personeli, 1 güvenlik personeli alınacaktır. Personel alımında KPSS şartı yoktur. Adaylar başvurularını 15 Kasım 2021 tarihine kadar yapacaklardır.

Kamuya Sürekli Kadro 2 Şoför ve Temizlik Elemanı Alımı

Kamu kurumu tarafından İŞKUR resmi internet sayfasında yayınlanan ilanda sürekli kadro şoför ve temizlik elemanı alınacağı açıklanmıştır.

İŞKUR web sitesinde yayınlanan ilana göre İstanbul Bayrampaşa Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere sürekli kadroda 2 Şoför ve Temizlik Elemanı alınacaktır. Adaylar başvurularını 10 Kasım 2021 tarihine kadar yapacaklardır.

İİB 7 Personel Alımı Bugün Başladı

İstanbul İhracatçı Birlikleri İİB bünyesinde 7 farklı kadro için personel alımı başvuru ilanı yayımlandı. İşte İİB Genel Sekreterliği personel alımı detayları ve şartlar.

İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Müdürlüğü İİB tarafından 3 farklı unvanda olmak üzere yeni kamu personel alımı başvuruları alınacak. Önlisans ve lisans mezunu adayların başvuru yapabileceği kadrolara dair detaylar bu yazımızda. Başvuruların 16 Aralık’a kadar şahsen veya posta ile iletilmesi gerekiyor.

Kırklareli Üniversitesi Sınavsız 10 Personel Alımı Resmi Gazete’de

Kırklareli Üniversitesi tarafından Resmi Gazete’de yayımlanan ilanda yazılı sözlü sınavsız 10 personel alınacağını açıklanmıştır.

Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre Kırklareli Üniversitesi bünyesinde istihdam edilmek üzere 4/B sözleşmeli kadroda yazılı ve sözlü sınav yapılmadan toplamda 10 personel alınacaktır. Kırklareli Üniversitesi personel alımı başvuru için süre: Adaylar başvurularını 23 Kasım 2021 tarihine kadar yapacaklardır.

Yüksek Teknoloji Enstitüsü 2 Sözleşmeli Personel Alımı

Yüksek Teknoloji Enstitüsü Resmi Gazete’de yayımlanan ilanda KPSS taban puan şartsız 4/B sözleşmeli personel alınacağını açıkladı.

Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Rektörlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere 4/B sözleşmeli kadroda 2 personel alınacaktır. Adaylar başvurularını 23 Kasım 2021 tarihine kadar yapacaklardır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.