3 Şehirde Güncel Korucu Alımı Başvuruları! Kadın Erkek Başvuru Tüm Şartları

3 Şehirde Güncel Korucu Alımı Başvuruları! Kadın Erkek Başvuru Tüm Şartları

3 şehrimiz için Ocak ayı itibarıyla güncel güvenlik korucusu alımları yapılıyor. Kimler korucu olabilir? Korucu alımı başvuru şartları, süreç ve tüm detayları bu yazımızda bulabilirsiniz. İşte detaylar.

2023 yılı güvenlik korucusu alımları kapsamında yeni başvurular alınıyor. Güncel başvurular kapsamında Van, Diyarbakır ve Şırnak illeri için başvurular alınıyor. Korucu olmak için gerekli şartları, süreci ve tüm detayları hemen bu yazımızdan inceleyebilirsiniz. İşte detaylar.

Şırnak korucu alımı başvuruları

Şırnak ili korucu alımları kapsamında il merkez ve şu ilçeler için 55 korucu alınacak. Kasrik Beldesi, Akçay Köyü, Kayaboyun Köyü, Koçbeyi Köyü, Kızılsu Köyü, Kavuncu Köyü, Atbaşı Köyü, Kırkkuyu (Altınkent Mezraası) Köylerinde korucu alımları için süreç 26 Ocak'a kadar devam edecek. Başvurular Şırnak Merkez İlçe Jandarma Komutanlığına yapılacak.

 

Diyarbakır korucu alımı başvuruları

Diyarbakır ili Kulp ilçesi için yeni güvenlik korucusu alımları yapılacak. Kadın erkek adayların başvuru yapabileceği kadrolar için iş ve işlemler 26 Ocak'a kadar Kulp İlçe Jandarma KOmutanlığına yapılacak. İşte tüm detayları bulabileceğiniz haberimiz.

Van korucu alımı başvuruları

Saray İlçesi Mülki Sınırları (Jandarma bölgesi) içindeki mahallelerinde hudut hattının güvenliğini almak maksadı ile SIRIMLI Mahallesinde görev yapmak üzere toplamda 2 Güvenlik Korucusu alımı yapılacaktır. Güvenlik Korucuları ile ilgili mevzuatla kendilerine verilen görevleri icra edecekler ve özlük işlemleri Mülki İdare Amiri adına İlçe Jandarma Komutanlığınca yürütülecektir. Başvurular 31 Ocak'a kadar Saray İlçe Jandarma komutanlığına yapılacak.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
40 Yorum