30 Bin 506 İstihdamı İçeren Teşvik Belgesi Yayımlandı! 12 Kasım 2020

30 Bin 506 İstihdamı İçeren Teşvik Belgesi Yayımlandı! 12 Kasım 2020

12 Kasım 2020 tarihli resmi gazetede Bin 127 Kuruluşa toplamda 30 bin 506 kişilik istihdamı içeren yatırım teşvik paketi açıklandı. İllere ait tüm firma ve kuruluşların listesi ile kontenjanlara dair detayları İş İlanları Kariyer sayfalarımızda.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından 1 Eylül 2020 ile 30 Eylül 2020 tarihleri arasından düzenlenen yatırım teşvik belgeleri 12 Kasım 2020 Tarihli ve 31302 Sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girdi.

30 Bin 506 Kişiye İstihdam

Yayımlanan teşvik paketi ile toplamda 30 bin 506 kişilik bir istihdamı içeriyor. Bin 127 kuruluş veya firmanın yer aldığı ve 12 Kasım 2020 tarihli resmi gazetede yayımlanan yatırım teşvik belgeleri ile tüm İllere ait detayları ve kontenjan bilgilerini bulabilirsiniz.

İstihdam Konusu Alanlar Nelerdir?

Enerji-Elektrik üretimi, iletimi ve dağıtımı, imalat-kereste parke sanayi, tarım - sebze, bahçe ve kültür bitkileri ile fidanlık ürünlerinin yetiştirilmesi, İmalat - B.Y.S. Metal Eşya İmalatı, Hizmetler - Depolama ve Ambarlama Hizmetleri.

İmalat - Mobilya İmalatı, Madencilik - B.Y.S. Diğer Madencilik ve Taşocakları, İmalat - Plastik Ürünleri İmalatı, İmalat - Tıbbi ve Cerrahi Teçhizat ile Ortopedik Araçların İmaları, İmalat - Suni ve Sentetik Elyaf İmalatı.

İmalat - Ana Kimyasal Maddelerinin İmalatı (Kimyasal Gübre ve Azotlu Bileşikler Hariç), İmalat - Kürk Hariç, Giyim Eşyası İmalatı, İmalat, Ayakkabı İmalatı, Fırın Ürünleri İmalatı, İlköğretim Hizmetleri, Genel Kamu Hizmetleri gibi birçok alanda toplam 127 kuruluş ve firmanın yer aldığı listeye direkt aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Yatırım teşvik belgesinde destek sınıfı, öngörülen destek unsurları, toplam kapasitesi, yatırım tutarı, ithal makine ve teçhizat ile istihdam sayılarına dair tüm detaylar yayımlandı.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.