
30 Ekim Tarihli Atama Kararları Yayımlandı! Bakanlıklarda Değişiklik
Başkan Erdoğan tarafından imzalanan atama kararları bugünkü Resmi Gazete’de yayımlandı. İki Bakanlık ve bir kurum özelinde atamalar yapıldı.
30 Ekim 2021 tarihli ve 31644 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve Helal Akreditasyon Kurumu özelinde yapılan atamalar yer aldı. Detaylar haberimizde.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığında yapılan atamalar
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü Mehmet Ali Kahraman, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 4 üncü maddesi gereğince görevden alınmıştır.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı;
Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Talha TÜRKOĞLU,
Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdür Yardımcısı Mustafa KOLÇAK,
Mekansal Planlama Genel Müdür Yardımcısı Hidayet UYSAL,
Ardahan Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ulaş KARACA,
3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci maddesi gereğince görevden alınmıştır.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığında açık bulunan Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddesi gereğince Halil ERDOĞAN atanmıştır.
Sağlık Bakanlığında yapılan atamalar
Sağlık Bakanlığında açık bulunan Teftiş Kurulu Başkanlığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddesi gereğince Davut EKER atanmıştır.
Helal Akreditasyon Kurumunda yapılan atamalar
Helal Akreditasyon Kurumunda açık bulunan Yönetim Kurulu üyeliklerine, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri ile 4 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 178 inci maddesi gereğince Hacı Mehmet GÜNAY ve Yahya BABA atanmıştır.
Atama kararları.
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.