8 Bin 215 Personel Alımı Yapılacak! Son Aşamaya Gelindi

8 Bin 215 Personel Alımı Yapılacak! Son Aşamaya Gelindi

DSİ'den yapılan açıklamada 8 bin 215 kişinin istihdam edileceği dev projede sona gelindi. Milli ekonomiye çok önemli katkı ve istihdam sağlanacak. İşte detaylar.

Devlet Su İşlerinden önemli istihdam açıklaması geldi. DSİ Genel Müdürü Kaya Yıldız tarafından yapılan açıklamada projenin tamamlanması ile birlikte 8 bin 215 personel alımı için önemli aşama kaydedileceği belirtildi.

8 bin 215 personel istihdamı

Tamamlanması ile birlikte 8215 kişinin istihdamı çerçevesinde önemli aşamaya geçileceği müjdesi verildi. DSİ Genel Müdürü'nün açıklamasında Mersin Aksıfat Baraja inşaatının tamamlanmasına dair gelinen son noktayla ilgili bilgi verildi. Tamamlanması ile 8 bin 215 kişiye istihdam sağlanacak.

Modern sulama ile gelir artacak

Barajın tamamlanmasının ardından modern sulama uygulamaları ile tarımda verim artışı sağlandığını ve üretim çeşitliliğinin de arttığı belirtildi. Özellikle çiftçi gelirinde doğrudan ve dolaylı da artış olacak.

Aksıfar Barajı'nın önemli kısmı tamamlandı

DSİ Genel Müdürü Yıldız, 83 metre gövde yüksekliği ile Aksıfat barajı'nın gövde dolgusu ve topuk plağının tamamlandığı açıklandı. Barajın tamamlanması ile birlikte birçok mahalleye ait arazilere sulama suyu temin edilecek.

Barajın tamamlanmasındaki en önemli ayaklarından birinin de 8 bin 215 kişilik istihdamda başlayacak. Personel alımlarında dair gerek DSİ'den gerek diğer kurum ve kuruluşlardan duyuru ve ilan geldikçe sizleri bilgilendireceğiz. Aşağıdaki internet sitemizde tüm ilanları anında bulabileceksiniz.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.