8. Derece Kadrolu Memur Alımı Başvuruları Alınacak (İkamet Şartsız)

8. Derece Kadrolu Memur Alımı Başvuruları Alınacak (İkamet Şartsız)

Zeytinburnu Belediye Başkanlığı zabıta memuru alımı başvuruları alacak. Kimler zabıta alımına başvurabilir. Detaylar ve süreç bu yazımızda.

İstanbul ili iş ilanları bünyesinde kadrolu MEMUR ALIMI başvuruları alınacak. Genel İdari Hizmetler Sınıfı GIH 8. Derece kadrolara önlisans ve lisans mezunu memur atama başvuru süreci ve tüm detayları İŞ İLANLARI KARİYER olarak bu haberimizde hazırladık. İşte başvuru şartları ve tüm detaylar.

Zeytinburnu Belediyesi memur alımı başvuru (mezuniyetler - kontenjanlar)

3 Zabıta Memuru GİH sınıfı 8. Derece kadrolara olacak.    Bilgisayar Teknolojisi, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Reklamcılık, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Grafik Tasarımı, İnsan Kaynakları Yönetimi, İşletme Yönetimi önlisans programlarının birinden mezun olmak, Kadın adaylar KPSSP93 puan türünden en az 70 ve üzeri isteniyor.

14 Zabıta Memuru GİH sınıfı 8. Derece kadrolara olacak. Herhangi bir önlisans programından mezun olmak, En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. Erkek adaylar KPSSP93 puan türünden en az 70 ve üzeri isteniyor.

25 Zabıta Memuru GİH sınıfı 8. Derece kadrolara olacak. Lisans düzeyinde eğitim veren Fakültelerin; İktisat, Kamu Yönetimi, İşletme, Maliye, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, İletişim Bilimleri, Yerel Yönetimler, Fotoğraf ve Video, Fotoğraf, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Reklamcılık, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık programlarının birinden mezun olmak, en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. Erkek adaylar KPSSP3 puan türünden en az 70 ve üzeri isteniyor.

Kamu personel alımı başvuru (Genel Şartları)

Başvuru için adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinde belirtilen aşağıdaki genel şartlara haiz olması gerekiyor. Ayrıca;

Türk vatandaşı olmak,

Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

Askerlik ilişiği olmamak,

Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak,

Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak,

Erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kg.dan fazla fark olmamak,

B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gerekiyor.

Zabıta memuru alımı süreci

Adaylar zabıta alımlarında yer alan boy ve kilo ölçümünden dolayı başvurularını sadece şahsen yapmaları gerekiyor. Süreç 4-8 Nisan 2022 tarihlerinde olacak. 

 

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.