9.552 Kamu Personel Alımı! Lise MYO Lisans Başvuru Sonuçları Bekleniyor

9.552 Kamu Personel Alımı! Lise MYO Lisans Başvuru Sonuçları Bekleniyor

En az lise mezunu olmak üzere önlisans ve lisans mezunu adayların başvuru yaptığı toplam 9 bin 552 memur alımı için başvuru sonuçları bekleniyor. 4 Kuruma ait başvuru detaylarını bu yazımızda bulabilirsiniz.

Diyanet İşleri Başkanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı GSB, Milli Savunma Bakanlığı için iki ilan kapsamında gerek sivil memur alımı gerekse Kuvvet Komutanlıkları için astsubay alımı başvuru sonuçları bekleniyor. İŞ İLANLARI KARİYER olarak sadece ilanları değil aynı zamanda alım yapılan kadrolara dair diğer başvuru, atama ve sonuçlara dair bilgileri de sizlerle paylaşıyoruz.

9.552 kamu personel alımı kontenjan dağılımı

Diyanet 6.200 memur alımı, Gençlik ve Spor Bakanlığı 924 memur alımı, Milli Savunma Bakanlığı 555 memur alımı, Kuvvet Komutanlıkları KKK-DKK-HKK 1.879 astsubay alımı için başvuru sonuçları bekleniyor. İşte kadrolara ve başvuruların tamamlanma tarihlerine dair detaylar.

Personel alımı başvuruları ne zaman tamamlandı?

Diyanet İşleri Başkanlığı için başvurular 6 bin 200 kadro için 6 Ocak’ta tamamlandı. Başvurular online olarak alındığından sözlülere dair başvuru sonuçları kısa süre içerisinde açıklanacak. GSB 924 memur alımı için de başvurular 30 Aralık’ta tamamlanmıştı. Birkaç haftalık süreç içerisinde bunun da ilk duyurusu gelecektir.

MSB sivil ve askeri personel alımı sonuçları

MSB 555 sivil memur alımı başvuruları 35 farklı alanda olmak üzere 31 Aralık’ta tamamlanmıştı. MEB personel temin tarafından sonuçlar birkaç haftalık süreç içerisinde açıklanmaktadır. Öte yandan Astsubay alımları ile ilgili olarak uzun süredir açıklama gelmedi. Aynı periyodda başvuruları alınan subay alımları bu hafta açıklandı. Kısa süre içerisinde Kuvvet Komutanlıkları için 1.879 astsubay alımına dair duyurunun gelmesi bekleniyor. Başvurular astsubay alımında 30 Kasım’da tamamlanmıştı.

Bu ilanlar olsun diğer ilanlara dair başvuru ve sonuçları HEMEN aşağıdaki sosyal medya hesaplarımızdan ve MOBİL uygulamamızdan anında öğrenebilirsiniz.

Haberimizin hemen ardından 9 Ocak 2023'te başvuru sonuçları MSB'de açıklandı:

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum