Adalet Bakanlığı 11 Bin 484 Kamu Personeli Alımı İlanları Yayımlandı

Adalet Bakanlığı 11 Bin 484 Kamu Personeli Alımı İlanları Yayımlandı

Adalet Bakanlığı tarafından beklenen ilanlar Bakan Gül’ün açıklamasının ardından bugün itibarıyla yayımlandı. Adalet Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatları ile CTE personel alımı kontenjanları haberimizde.

Adalet Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatları ile Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü için 4 farklı ilanda toplam 11 bin 484 kamu personeli alımı başvuru ilanlarını yayımladı. Bu haberimizde hangi branşlardan alım yapılacağını bulabilirsiniz. Personel alımı başvuru şartları ve diğer tüm detaylara haberimizin en altında yer alan kılavuzlardan erişim sağlayabilirsiniz.

Başvurular için KPSS, yaş, mezuniyet ve diğer tüm şartlarla ilgili olarak İş İlanları Kariyer internet sitemizde ayrıntılı tüm ilan detaylarını, şartlarını ve başvurulara dair süreci sizlerle ayrı ayrı ilanlar bazında paylaşacağız.

Başvuru Süreci

Adaylar başvurularını 23 Şubat ile 12 Mart 2021 tarihleri arasında yapabilecekler. Başvurular internet üzerinden online olarak yapılabilecek. Şahsen veya posta ile başvuru yapılmayacak.

CTE 5358 Personel Alımı

4.918 infaz ve koruma memuru, 19 büro personeli (ceza infaz kurumu kâtibi), 51 hemşire, 20 sağlık teknikeri, 157 teknisyen, 156 destek personeli (şoför), 33 destek personeli (aşçı), 4 destek personeli (kaloriferci) olmak üzere toplam 5.358 personel alımı yapılacaktır.

Adalet Bakanlığı Merkez ve Taşra Teşkilatları 5075 Personel Alımı

3.605 sözleşmeli zabıt kâtibi, 700 sözleşmeli mübaşir, 625 sözleşmeli koruma ve güvenlik görevlisi, 110 sözleşmeli şoför, 25 sözleşmeli aşçı ve 10 sözleşmeli işaret dili tercümanı olmak üzere toplam 5.075 personel alınacaktır.

Adalet Bakanlığı 814 İcra Katibi Alımı

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi kapsamında, sınavı yapacak adalet komisyonu olarak belirlenen adalet komisyonlarınca yapılacak uygulama ve sözlü sınav sonucuna göre 814 sözleşmeli icra kâtibi alınacaktır.

Adalet Bakanlığı 237 Kamu Personeli Alımı

Adalet Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek sözlü sınav sonucuna göre yapılacak yerleştirme ile 237 pozisyona personel alımı yapılacaktır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
22 Yorum