Adalet Bakanlığı CTE 4.259 Katip Alımı Uygulama Sınav Metinleri Yayımlandı

Adalet Bakanlığı CTE 4.259 Katip Alımı Uygulama Sınav Metinleri Yayımlandı

Adalet Bakanlığı bünyesinde sözleşmeli zabıt katibi alımı, icra katibi alımı ve CTE ceza infaz kurumu katibi alımı kapsamında 4 bin 259 kadro için uygulama sınav metinleri yayımlandı. İşte tüm detaylar ve süreç.

Adalet Bakanlığı tarafından 3.618 sözleşmeli zabıt katibi uygulama sınav metinleri, 500 sözleşmeli icra kâtibi uygulama sınavı metinleri ile 141 sözleşmeli personel alımı büro personeli (ceza infaz kurumu kâtibi) ) uygulama metinlerine ilişkin duyurular yayımlandı. Sınavların değerlendirmesine dair detaylar da belli oldu. İşte 3 farklı duyuruya dair detayların yer aldığı haberimiz:

 

3.618 sözleşmeli zabıt katibi uygulama sınav metinleri ve değerlendirme kriterleri

Adalet Bakanlığı Memur Sınav, Atama ve Nakil Yönetmeliği gereği 9 Mayıs 2022 Pazartesi ve devam eden günlerde yapılacak olan sözleşmeli zabıt kâtibi uygulamalı sınav metinleri ve uygulamalı sınav değerlendirme kriterleri yayımlandı. Metinlere ve değerlendirme kriterlerine haberimizin en altındaki bağlantıdan erişim sağlayabilirsiniz.

500 sözleşmeli icra katibi uygulama sınavı metinleri

Adalet Bakanlığı tarafından 500 Sözleşmeli İcra Katibi alımına dair 9 Mayıs 2022 Pazartesi ve devam eden günlerde yapılacak olan sözleşmeli icra kâtipliği uygulama sınavında adaylara yazdırılacak metinler yayımlandı. Haberimizin en altındaki bağlantıdan hemen tüm metinlere erişim sağlayabilirsiniz.

141 sözleşmeli personel alımı büro personeli (ceza infaz kurumu kâtibi) uygulama metinleri

Adalet Bakanlığı Memur Sınav, Atama ve Nakil Yönetmeliği gereği 9 Mayıs 2022 Pazartesi ve devam eden günlerde yapılacak olan sözleşmeli büro personeli (ceza infaz kurumu kâtibi) uygulamalı sınav metinleri ve uygulamalı sınav değerlendirme kriterleri belli oldu.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.