Adalet Bakanlığı ve CTE 2021 Yılı Personel Alımı Başvuru Sonuçları Açıklandı

Adalet Bakanlığı ve CTE 2021 Yılı Personel Alımı Başvuru Sonuçları Açıklandı

Adalet Bakanlığı ile Ceza ve Tevkifevleri CTE'lere 2021 yılı personel alımı başvuru sonuçları açıklanmaya başladı. 100 binlerce aday Adalet ve CTE personel alımı başvuru sonuçlarını bekliyordu. İşte açıklanan komisyonlara dair tüm detaylar.

Adalet Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatlarına 2021 yılı personel alımları ile Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü CTE'lere 2021 yılı personel alımları kapsamında başvuru sonuçlarının açıklanmasına başlandı. Adalet Bakanlığı ve CTE 2021 yılı personel alımı başvuru sonuçlarınıza haberimizin en altında yer alan komisyon listelerinden kontrol edebilirsiniz.

Başvuru Sonuçları Nasıl ve Nereden Öğrenilecek?

Bilindiği üzere başvurular e-Devlet üzerinden sadece online olarak yapılmıştı. Başvuru yapan 100 binlerce aday sonuçları hangi il, hangi komisyon için yaptıysa o Adalet Komisyonunun internet sitesinden öğrenmesi gerekiyor. Haberimizin el altında tüm illerin Adalet Komisyonlarını bulabilirsiniz.

Başvuru sonuçlarınızı haberimizin en altında yer alan 81 İlin adalet Komisyonları internet sitelerine erişim sağlayarak hangi komisyona başvuru yaptıysanız o ilin sayfasından öğrenebileceksiniz.

Adalet ve CTE personel alımları kapsamında sözleşmeli ZABIT KATİBİ, İCRA KATİBİ, İKM, MÜBAŞİR ve diğer tüm branşlar için sonuçlar komisyonlar bazında ayrı ayrı açıklanmaya başladı. zabıt katibi alımı ve tüm detaylar şu şekildedir:

Açıklanan komisyonları başvuru yapan kişilere kolaylık olması amacıyla yorumlara yazmanızda fayda var.

237 Personel Alımında Çağrı Sayısı

Adalet Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatlarına 237 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Destek Personeli (Şoför, Aşçı, Kaloriferci), Diğer Teknik Hizmet Personeli, Mühendis, Tekniker ve Teknisyen alımları için başvuru sonucu çağrılacak aday sayısı 711.

5 Bin 75 Personel Alımında Çağrı Sayısı

Adalet Bakanlığı 5 Bin 75 Zabıt Katibi, Mübaşir, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Şoför, Aşçı ve İşaret Dili Tercümanı Personel alımları için başvuru sonucu çağrılan aday sayısı 76 bin 510'dir.

5 Bin 358 Personel Alımında Çağrı Sayısı

Ceza ve Tevkifevleri CTE’lere İnfaz ve koruma memuru, ceza infaz kurumu kâtibi, hemşire, sağlık teknikeri, teknisyen, şoför, aşçı, kaloriferci alımları için başvuru sonucu çağrılacak aday sayısı 16 bin 397'dir.

814 Personel Alımı Çağrı Sayısı

Adalet Bakanlığı 814 icra katibi alımı için başvuru sonucu çağrılacak aday sayısı 16 bin 280'dir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
22 Yorum