Adli Tıp Kurumu En Az Lise 79 Kamu Personeli Alımı Başvuru Kılavuzu Yayımlandı

Adli Tıp Kurumu En Az Lise 79 Kamu Personeli Alımı Başvuru Kılavuzu Yayımlandı

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu tarafından çeşitli branşlarda 79 kadroya memur alımı kapsamında başvuru kılavuzu yayımlandı. Kurum personel alımı başvuru süreci ve tüm şartlara bu yazımızda ulaşabilirsiniz.

Adalet Bakanlığı yeni personel alımı yapacak. Adli Tıp Kurumu 79 kamu personeli alımı başvuru kılavuzu yayımlandı. Kimyager, Laborant, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, teknisyen, hizmetli alımları kapsamında 79 kadro için sözleşmeli memur alınacak. Başvuru süreci ve tüm detayları bu haberimizde hazırladık.

Başvuru Süreci

Adaylar başvurularını 12 Nisan'dan itibaren yapabileceklerdir. Başvurular 22 Nisan'da sona erecek. Başvurular Adli Tıp Kurumu internet sayfasından yapılacaktır. Farklı başvuru kabul edilmiyor. Gerekli belge ve başvuru detaylarına aşağıdaki kılavuzdan ayrıca erişim sağlayabilirsiniz.

Kontenjan Dağılımı

18 Diğer Teknik Hizmet Personeli (Kimyager), 24 Laborant, 30 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 3 Teknisyen ve 4 Destek Personeli (Hizmetli) alımı olmak üzere 79 kadroya sözleşmeli kamu personeli alınacak.

Başvuru Şartları

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

Son başvuru günü olan 22 Nisan 2021 tarihinde 657 sayılı Kanunun 40’ıncı maddesindeki yaş şartlarını taşımak ve merkezi sınavın yapıldığı yılın ocak ayının birinci günü itibarıyla 35 yaşını bitirmemiş olmak,

Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonu için merkezî sınavın (KPSS-2020) yapıldığı yılın Ocak ayının birinci günü itibarıyla 30 yaşını bitirmemiş olmak,

Askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş olmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olmak şartları yer alıyor.

KPSS Şartı: Adayların 2020 KPSS’den en az 70 puan alma şartı bulunuyor. Mezuniyetler itibarıyla da KPSSP3, KPSSP93, KPSSP94 puan türlerinden en az 70 isteniyor.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.