Afyon Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı 15 İşçi Alımı

Afyon Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı 15 İşçi Alımı

Afyon Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı Sözleşmeli İşçi Alım ilanı yayınladı. Alınacak Personel sayısı 15 kişi olarak açıklandı. Başvurular 30 Ocak 2017 tarihinde sona erecektir.

Afyon Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı Belediye Sözleşmeli İşçi alacağını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre 2 kişi İş Makineleri Operatörü, 4 kişi şoför yük taşıma ve 9 kişi Temizlik Görevlisi olmak üzere toplam 15 kişi istihdam edileceği açıklandı.

İş Makineleri Operatörü 2 kişi için şartlar: En az ilköğretim mezunu (İlkokul) olması, D ve G sınıfı sürücü belgesine sahip olması ve 5 yıl deneyim olması gerekmektedir. Başvuracak Adaylar İş kur iş ilan 00003561555 no ile veya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne Şahsen 30 Ocak 2017 tarihine kadar başvurmaları gerekmektedir.

Temizlik Görevlisi 9 kişi için şartlar: En az ilköğretim mezunu (İlkokul) olması gerekmektedir. Başvuracak Adaylar İş kur iş ilan 00003561584 no ile veya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne Şahsen 30 Ocak 2017 tarihine kadar başvurmaları gerekmektedir.

Şoför Yük Taşıma 4 kişi için şartlar: En az ilköğretim mezunu (İlkokul) olması, E sınıfı sürücü belgesine sahip olması ve 5 yıl deneyim olması gerekmektedir. Başvuracak Adaylar İş kur iş ilan 00003561574 no ile veya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne Şahsen 30 Ocak 2017 tarihine kadar başvurmaları gerekmektedir. Afyon iş ilanları kariyer.

Alınacak personel Kuraya tabi olan işgücü taleplerine şartları uyan ve müracaatları kabul edilenlerin tamamı noter huzurunda kura çekimi için işverene gönderilir. Kurada ismi çıkan kişilere yazılı veya sözlü sınavın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu tarafından iadeli taahhütlü olarak adaylara bildirilecektir. Noter Huzurunda Kura Çekimi 02 Şubat 2017 tarihinde Saat 10: 00 ile 11:00 arasında Afyon Sandıklı Kaymakamlığı Toplantı Salonunda Yapılacak.

Talep fazla olması halinde talebe başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır.

Başvuracak adaylar Afyon Sandıklı Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı istihdam edilecek olup çalışma adresi aynı adrestir. İlana başvuracakların kişisel durumu Normal olanlarla birlikte TMY ( Terörle Mücadelede yaralanan ) olanlar da başvura bileceklerdir. Başvuracak adaylar iş kur ilan numarası ile 30 Ocak 2017 tarihine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum