Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 1.121 Kamu Personel Alımı Yapacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 1.121 Kamu Personel Alımı Yapacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yeni kadrolara personel alımı yapacak. Bin 121 personel alımı için Bakanlıktan yeni açıklama geldi. Sürece dair detayları bu haberimizde bulabilirsiniz. İşte detaylar.

Aile Bakanlığı yeni personel alımı yapacak. Aile ve Sosyal Bakanlığı tarafından devlet korumasında yetişen bin 121 genç ve sosyal hizmetler kanunu kapsamında 1.121 kadroya istihdam için açıklama yapıldı. Başvurular 27 Nisan'a kadar e-Devlet üzerinden yapılacak.

1121 personel alımı başvuruları

Adaylar başvurularını e-Devlet sistemi üzerinden 27 Nisan'a kadar yapılacaktır. Atama başvuru süreci ve tüm detayları İŞ İLANLARI KARİYER olarak daha sonra duyurulunca sizleri ayrıca bilgilendireceğiz.

Sosyal Hizmetler ataması yılda 3 kez yapılıyor

2828 sayılı sosyal hizmetler kanunu ile ilgili olarak yönetmelik gereği, devlet korumasında yetişen gençlerin kamu kurum ve kuruluşlarında istihdamı yılda 3 kez yapılıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yürütülmekte ve 3 kez yapılıyor.

Genç istihdam başlayacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 1.121 kadro için istihdam süreci başlıyor. Şimdiye kadar toplamda 57 bin 528 kişinin kamuda istihdamı sağlandığı belirtildi. 2828 sayılı Sosyal Hizmetler Kanunu kapsamında bin 121 kadroya atama detayları ve tüm süreç açıklanınca hemen aşağıdaki internet sitemizde bulabileceksiniz.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum