Anadolu Üniversitesi Ortalama 15 Bin TL Maaşla Sözleşmeli Personel Alımı

Anadolu Üniversitesi Ortalama 15 Bin TL Maaşla Sözleşmeli Personel Alımı

Anadolu Üniversitesi tarafından Resmi Gazete’de yayımlanan ilanda ortalama 15 Bin TL maaşla sözleşmeli personel alınacağı açıklandı.

Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre Anadolu üniversitesi bünyesinde istihdam edilmek üzere ortalama 15 Bin TL maaşla 7 sözleşmeli bilişim personel alınacaktır. Personel alımında KPSS şartı yoktur.

Alınacak personeller hangi unvanlarda ve sayıda alınacaktır

5 Yazılım Geliştirme Uzmanı, 1 Önyüz Geliştirme Uzmanı ve 1 Kıdemli Yazılım Mimarı alınacaktır.

Adaylar başvurularını ne zaman ve nereye yapacaklardır

Adaylar bu ilanın Üniversite Kurum İçi Duyurular internet sayfasında yayımlandığı tarihten (bu tarih dahil) itibaren 15 gün (15. günün mesai bitimi saat 17:30’a kadar) içinde Anadolu Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığı – Yunus Emre Kampüsü Tepebaşı/Eskişehir adresine şahsen veya son başvuru tarihinde Üniversitemize ulaşacak şekilde posta ile yapacaklardır.

Personel alımında hangi ortak nitelikler aranmaktadır

  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinde belirtilen şartları taşımak.
  • Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden, dört yıllık eğitim veren fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden mezun olmak.
  • Yazılım, yazılım tasarımı ve geliştirilmesi ile bu sürecin yönetimi konusunda veya büyük ölçekli ağ sistemlerinin kurulumu ve yönetimi konusunda, son başvuru tarihi itibariyle ücret tavanı iki katını geçmeyecekler için en az 3 (üç) yıllık, diğerleri için en az 5 (beş) yıllık mesleki tecrübeye sahip olmak.
  • Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları kaydıyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemek.
  • 2020 yılında yapılan KPSS sınavı (B) grubu KPSSP3 puanı almış olmak (KPSS puanı olmayan veya belge ibraz etmeyen adayın KPSS puanı 70 olarak değerlendirilir.) ile yabancı dil puanının yüzde otuzunun (Belge ibraz etmeyenlerin yabancı dil puanı sıfır olarak değerlendirilir.)
  • Kılavuzda yer alan diğer özel niteliklere sahip olmak.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum