AÖF Yaz Okulu Kayıt-Sınav Tarihi! Yüz Yüze Sınav Açıklaması

AÖF Yaz Okulu Kayıt-Sınav Tarihi! Yüz Yüze Sınav Açıklaması

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) yüz binlerce öğrencini merakla beklediği yaz okulu sınav ve kayıt takvimini daha önce duyurmuştu.

AÖF tarafından yapılan son açıklamada sınav tarihlerinin güncellendiği bildirildi. Peki sınav ne zaman yapılacak? Sınav yüz yüze mi olacak? Tüm bu soruların cevapları haberimizde.

 AÖF 2020 – 2021 bahar dönemi sınavları bitti. Sınavların ardından mezun olamayan öğrenciler yaz okulu için kayıt ve sınav tarihini araştırıyorlar.

Bahar ve Güz dönemi sınavları Online yapıldı

Bilindiği gibi güz ve bahar dönemi sınavları Online olarak yapıldı. Açık Öğretim Fakültesi ya okulu için farklı bir karar aldı. Mezun olmak isteyen, başarısız dersleri vermek isteyen ve üst sınıftan ders almak isteyen öğrenciler yaz okuluna kayıt yaptıracak.

İktisat ve İşletme 5 - 9 Temmuz arasında

İktisat ve İşletme Fakülteleri için yaz okulu kayıtları Anadolu.du.tr adresinden 5 – 9 Temmuz tarihleri arasında yapılacak.

4 Eylülde yaz okulu sınavı

AÖF yaz okulu kayıt yenileme işlemleri bittikten sonra sınavlar yapılacak. Yapılan açıklamaya göre yaz okul sınavları 4 Eylül 2021 tarihinde yapılacak.

Sınav yüz yüze planlanıyor

Bahar ve Güz dönemi sınavlarının aksine Yaz Okulu Sınavının 4 Eylül 2021 tarihinde yüz yüze yapılması planlanıyor.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum