Bakan Açıkladı! 20 Bin Yeni Personel İstihdamı

Bakan Açıkladı! 20 Bin Yeni Personel İstihdamı

Ticaret Bakanı Mehmet Muş tarafından son dakika açıklamasında Cumhurbaşkanı Kararı gereği İzmir’de 20 bin istihdam sağlanacak.

Ticaret Bakanı Mehmet Muş tarafından yapılan açıklamada İzmir’e 20 bin yeni istihdam sağlanacağı açıklandı. İzmir’e kurulacak serbest bölge ile yeni istihdam müjdesi verildi. İzmir’de batı Anadolu Serbest Bölgesi ile 20 BİN PERSONEL İSTİHDAMI sağlanacak.

Serbest Bölgeyle 20 bin kişiye istihdam

4 milyar dolar ticaret hacmine ulaşılarak 20 bin kişiye yeni istihdamın kapısının açılacağı belirtildi. İzmir ve bölge ekonomisinin de canlanması için yeni istihdam ve iş olanağının artacağı belirtildi.

Resmi Gazetede Yayımlandı

Ticaret Bakanı Mehmet Muş Twitter’daki sosyal medya hesabından 20 bin istihdam sağlayacak olan serbest bölgeyle ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Batı Anadolu Serbest Bölgesinin Kurulmasına Dair Karar 8 Eylül 2021 Tarihli ve 31592 Sayılı Resmî Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Bakan Muş’un 20 bin istihdam açıklaması

Ülkemiz ve İzmir'imiz için hayırlı olsun. İzmir'in Bergama ilçesinde yer alan ve Çandarlı Limanı'na yaklaşık 20 kilometre mesafede bulunan Batı Anadolu Serbest Bölgesi'nin 4 milyar dolar ticaret hacmine ulaşarak yaklaşık 20 bin kişiye istihdam sağlamasını ve bu suretle İzmir ve bölge ekonomisini canlandırmasını hedefliyoruz açıklamasında bulunuldu.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum