Bakanlar Kurulundan Çıkan Taşeron Kararı

Bakanlar Kurulundan Çıkan Taşeron Kararı

28 Kasım 2016 Tarihinde Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş Taşeron İşçiler Hakkında Bakanlar Kurulu Toplantısından Sonra Açıklama Yaptı.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş 28 Kasım 2016 Tarihinde yapılan Bakanlar Kurulu toplantısı sonrasından sonra Taşeron İşçiler hakkında bir açıklama yaptı.

Başbakan Binali Yıldırım TRT Haber canlı yayınında  taşeron işçilerin kamuda istihdamı sorularına ''Taşeron konusunu artık sona yaklaştık. Yakın zamanda Bakanlar Kurulu'nda görüşüp karara bağlayacağız.'' demişti.

Bu açıklama sonrasında gözler bugün yapılacak olan Bakanlar Kurulu 'na çevrilmişti. Konu hakkında Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş kamera karşısına geçti.

Kurtulmuş yaptığı açıklamada Taşeron işçilerle ilgili çalışmaya son şekli, Ekonomi Koordinasyon Kurulu verecek dedi. Daha sonra kararın Bakanlar Kurulu'nda ele alınacağını bildirdi.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
23 Yorum