Bakanlık 53 Koruma, Hizmetli ve Memur Alımı! Lise Önlisans Lisans Mezunu

Bakanlık 53 Koruma, Hizmetli ve Memur Alımı! Lise Önlisans Lisans Mezunu

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yayınlanan ilanda 53 memur kadrosu tahsis edilerek alım ilan kılavuzu yayınlandı. Maliye Bakanlığı 53 koruma, hizmetli, destek personeli, hizmetli, şoför ve memur alımı yapıyor. Lise, önlisans lisans mezunu...

BAKANLIK İŞ İLANLARI YAYINLANDI

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından 53 memur alımı yapılacağı ilan edildi. Hizmetli, memur, destek personeli, şoför, koruma ve güvenlik görevlisi alımı unvanlarında yapılacak. Öğrenim durumu olarak lise, önlisans ve lisans mezunu adaylar başvuru yapabilecek.

Büro Personeli (Bilgisayar İşletmeni) pozisyonu için; Bilgisayar Programcılığı önlisans programı mezunu olmak, KPSS-P93 puan türünden en az 70 puan almış olmak.

Destek Personeli (Yardımcı Hizmetli) pozisyonu için; Ortaöğretim kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak, KPSS-P94 puan türünden en az 70 puan almış olmak.

Destek Personeli (Şoför) pozisyonu için; Otobüs Şoförlüğü (Kaptanlık), Otobüs Şoförlüğü, Otobüs Kaptanlığı önlisans programlarının birinden mezun olmak, KPSS-P93 puan türünden en az 70 puan almış olmak.

Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonu için; Üniversitelerin önlisans programlarının herhangi birinden mezun olmak, KPSS-P93puan türünden en az 70 puan almış olmak, Özel Güvenlik Eğitim Sertifikasına sahip olmak ve 10/06/2004 tarihli ve 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun 10 uncu maddesinde yer alan diğer şartları taşımak.

Tekniker (Elektrik) pozisyonu için; Elektrik, Elektrik-Elektronik Teknolojisi, Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri, Endüstriyel Elektronik önlisans programlarının birinden mezunu olmak, KPSS-P93 puan türünden en az 70 puan almış olmak.

Tekniker (Sıhhi Tesisat) pozisyonu için; Doğalgaz, Isıtma ve Sıhhi Tesisat Teknolojisi, Sıhhi Tesisat, Sıhhi Tesisat ve Doğalgaz, Doğalgaz ve Isıtma, Tesisat Teknolojisi, Yapı Tesisat Teknolojisi önlisans programlarının birinden mezun olmak, KPSS-P93 puan türünden en az 70 puan almış olmak.

Tekniker (İnşaat) pozisyonu için; İnşaat, İnşaat Teknikerliği, İnşaat Teknolojisi önlisans programlarının birinden mezun olmak, KPSS-P93 puan türünden en az 70 puan almış olmak.

Tekniker (İklimlendirme) pozisyonu için;•İklimlendirme-Soğutma, Soğutma Tesisatçılığı, Soğutma Tesisatı, Soğutma ve Havalandırma, İklimlendirme Teknolojisi, İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi önlisans programlarının birinden mezun olmak, KPSS-P93 puan türünden en az 70 puan almış olmak.

Giriş sınavı başvurusu,5 Ekim 2020 tarihinden 16 Ekim 2020 tarihi mesai saati bitimine (Saat 17:00) kadar Hazine ve Maliye Bakanlığı internet sayfası üzerinden elektronik ortamda yapılacaktır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum