Belediye En Az Lise Mezunu Daimi Güvenlik Personeli Alımı Yapacak

Belediye En Az Lise Mezunu Daimi Güvenlik Personeli Alımı Yapacak

Marmaraereğlisi Belediyesi bünyesindeki şirket için kadın ve erkek güvenlik görevlisi alımları yapılacak. Güvenlik görevlisi personel alımı başvuruları İş İlanları Kariyer sayfalarımızda.

2020 yılı Güvenlik Görevlisi personel alımları kapsamında daimi kamu işçisi statüsünde 7 kadro için ilan yayımlandı. Marmara Ereğlisi Temizlik ve Katı Atık Hizmetleri Limited Şirketi bünyesinde görev yapmak üzere 1 kadın ve 6 erkek olmak üzere yeni güvenlik personeli elemanlar alınacaktır.

Güvenlik Personeli Alımı Başvuru Süreci

Daimi statüde güvenlik görevlisi alımı için başvurular bugün itibarıyla başladı. Başvurular 26 Kasım 2020 tarihine kadar devam edecektir. Başvurularla ilgili olarak Marmara Ereğlisi Belediyesine başvuru

Güvenlik Personeli alımları için Marmaraereğlisi Belediyesine başvuru yapmak gerekiyor. 26 Kasım 2020 tarihine kadar ilan metninde yer alan e-posta adresine ve irtibat numarasından ilgili personele başvuru yapmak ve gerekli belgeleri teslim etmek gerekiyor.

Başvuru için gereken belgeler e-mail adresiyle ya da elden teslim edilecektir Görüşme veya mülakatlar da aynı şekilde Marmaraereğlisi Belediyesi Hizmet Binasında 30 Kasım 2020 tarihinde yapılacağı açıklandı.

Güvenlik Görevlisi Alımı Başvuru Şartları

Adli sicil kaydı olmamak, Çalışmaya engel sağlık sorunu bulunmamak, Tekirdağ il sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak, Erkek adaylar için en az 1.75 cm, bayan adaylar için en az 1.65 cm boyunda olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Bayan adaylar için Silahsız, erkek adaylar için Silahlı güvenlik belgesine sahip olmak gerekiyor.

Silahlı güvenlik için 21 yaşından büyük olmak, Öğrenim durumu olarak en az lise mezunu olmak, Mesleğin gerektirdiklerini yapmakta herhangi bir sağlık sorunu olmaması, Erkek adaylar için askerliği yapılmış ya da tecil edilmiş olması, Vardiyalı çalışmaya müsait olmak gerekiyor.

Kadın-Erkek Güvenlik Personeli Alımı Başvuru Belgeleri

Kimlik bilgilerin bulunduğu özgeçmiş, Silahlı güvenlik belgesi, Yerleşim yeri belgesi, Adli sicil kaydı, Vukuatlı nüfus kayıt örneği isteniyor.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum