Belediye İŞKUR İle İlkokul Mezunu Daimi Kamu İşçisi Alıyor

Belediye İŞKUR İle İlkokul Mezunu Daimi Kamu İşçisi Alıyor

8 Haziran 2021 Türkiye İş Kurumu iş ilanları yayımlandı. Yeni ilan olarak kayıtlara geçene belediye personel alımı için 3 kişilik kontenjan açıldığı bilgisi ilan edildi. KPSS şartı aranmayan alım için başvuru şartları belli oldu.

Türkiye genelinde gerçekleştirilmeye devam edilen kamu personeli alımı başvuru süreçler kapsamında güncel bir istihdam ilanı yayımlandığı bilgisi ilan edildi. İligli ilanın yerel yönetimler kapsamında yapılacağı açıklandı.

NEVŞEHİR İŞ İLANI

Nevşehir Çalışma Ve İş Kurumu İl Müdürlüğü aracılığı ile duyurulan personel alımı ilanında yer alan bilgilere göre; başvuru süreci kapsamında işlem yapan ve görev hakkı kazanan adayların Özkonak Belediye Başkanlığı bünyesinde hizmet verecekleri açıklandı.

KAMU İŞÇİSİ İLANI

İlgili ilan kamu işçisi statüsünde olup; Beden İşçisi üst başlığında Temizlik Görevlisi alanında gerçekleştirilecektir. Toplamda 3 kişilik kontenjan açılmaktadır.

BAŞVURU ŞARTLARI BELLİ OLDU!

Daimi ve tam zamanlı olarak yapılacak olan alım için 35 yaş şartına uygun olan; en az ilkokul mezunu olan, tehlikeli ve çok tehlikeli işlerde her türlü çöp ve atık maddeerle ilgili işler sertifikası sahibi olan, B ehliyete sahip olan adayların başvuruları dikkate alınacaktır.

BAŞVURU SÜRECİ

Adaylar kura usulü ile belirlenecektir. Cami kebir mahallesi Ragıb Üner caddesi no :150/ÖZKONAK/AVANOS / NEVŞEHİR adresinde 16 Haziran 2021 tarihinde saat 13:00’da kur çekimi yapılacaktır.

Başvuru işlemleri 00006069266 numaralı ilan aracılığı ile en geç 14 Haziran 2021 tarihine kadar online şekilde İŞKUR e-şube platformu üzerinden yapılabilecektir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum