Belediye KPSS 60 ile 20 İtfaiye Eri alımı ilanı yayımlandı

Belediye KPSS 60 ile 20 İtfaiye Eri alımı ilanı yayımlandı

10 Eylül 2020 Resmi Gazete iş ilanları yayımlandı. Belediye personel alımı kapsamında yayımlanan iş ilanları dahilinde; KPSS 60 puan şartının yer aldığı istihdam süreci sonucunda 20 kişilik kontenjan ile İtfaiye Eri alımı yapılacağı açıklandı.

Belediye personel alımı, memur alımı, sürekli işçi alımı ve geçici işçi alımı kapsamında Türkiye genelinde yayımlanan istihdam ilanlarının sayısı gün geçtikçe artarak yayımlanmaya ve adayların bilgisine sunulmaya devam ediyor.

Yayımlanan son ilanlarda yer alan bilgilere göre; belediye personel alımı kapsamında ilan edilen güncel başvuru kılavuzuna göre il düzeyinde belediye başkanlığı tarafından memur alımı yapılacağı açıklanmaktadır.

Düzce İş İlanları

Düzce iş ilanları kategorisinden yayımlanan personel alımı detaylarına göre gerçekleştirilecek olan kamu personeli alımlarının Düzce Belediye Başkanlığı bünyesinde yapılacağı ve ilgili görevlendirmelerin 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak kayıtlara geçeceği ilan edildi.

Kontenjan ve Unvan Bilgileri

Resmi Gazeteden yayımlanan memur alımı ilanı dahilinde; Düzce Belediye Başkanlığı tarafından İtfaiye Eri unvanı ile alımların yapılacağı beyan edildi. Toplamda 20 kişilik kontenjan açılan alımlar için 10’ar kişilik olmak üzere iki farklı ilana çıkıldı.

Başvuru Şartları

10 kişilik İtfaiye Eri alımı için GİH sınıfına ait olan ve 10. Dereceden kadrolu olan personel alımları yapılacağı beyan edildi.

İlgili ilana yapılacak olan başvuruların geçerli olabilmesi için; Kadın ve Erkek adayların KPSS P94 puan türünden en az 60 puan almış olması gerektiği beyan edildi. Ayrıca adayların Ortaöğretim kurumlarının İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği Alanı ve dallarının birinden mezun olmak şartına uygun olmaları ile birlikte en az B sınıfı sürücü belgesi sahibi olmak şartını da sağlaması gerektiği açıklandı.

Diğer 10 kişilik İtfaiye Eri alımı için başvuru yapacak olan adayların da KPSS P93 puan türünden en az 60 puan alması gerektiği açıklandı. Adayların İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği, İtfaiyecilik ve Sivil Savunma, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik önlisans programlarının birinden mezun olması ile en az C sınıfı sürücü belgesine sahip olması gerektiği ilan edildi.

Başvuru Süreci

Adaylar 2 Kasım 2020 tarihinden itibaren en geç 4 Kasım 2020 tarihine kadar Düzce Belediyesi, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, Cedidiye mahallesi, İstanbul caddesi /DÜZCE adresine şahsen  başvuruların teslim edecektir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum