Belediye’ye 2 Kadrolu Memur Alımı İlanı Yayımlandı

Belediye’ye 2 Kadrolu Memur Alımı İlanı Yayımlandı

Belediye Başkanlığı tarafından kadrolu memur alımı başvuruları alınacak. Malatya İli Pütürge İlçesi Belediye Başkanlığı için memur alımı yapılacak. Detaylar haberimizde.

Malatya İli Pütürge Belediye Başkanlığı tarafından 2020 yılı memur personel alımları kapsamında kadrolu memur alımı ilanı yayımlandı. Kamuya ilk defa memur alımı için başvurular Pütürge Belediye Başkanlığı tarafından alınacak. Kadrolu memur alımı kontenjanları, başvuru süreci ve tüm detaylar haberimizde.

Memur Alımı Başvuru Süreci

Belediye memur alımı başvuruları şahsen veya posta ile olabilecek. Başvurular 28-31 Aralık 2020 tarihleri arasında olacak.Başvuru belgeleri de şu şekildedir: Başvuru formu, Nüfus cüzdanı aslı veya kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi, Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği veya e-Devlet üzerinden alınacak barkotlu mezuniyet belgesi, KPSS Sonuç Belgesinin ÖSYM sitesinden alınan barkotlu bilgisayar çıktısı,

Erkek Adayların askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı, Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı, 2 adet biyometrik fotoğraf,  Sürücü belgesinin aslı veya noter onaylı sureti, Bilgisayar İşletmeni unvanı için öğrenimi sırasında Bilgisayar dersi aldıklarına dair belge veya Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Bilgisayar İşletmenliği sertifikasının aslı veya noter onaylı örneği istenmektedir.

Memur Alımı Kontenjanları

Malatya, Pütürge İlçe Belediyesi’ne Genel İdari Hizmetler sınıfından 1 ayniyat saymanı alımı ile 1 bilgisayar işletmeni alımı yapılacak.

Belediye’ye memur alımları için başvuru genel şartlarının yanı sıra özel şartlar da bulunmaktadır. Başvuru özel şartlarını bu haberimizde hazırladık. Genel başvuru şartlarına aşağıdaki bağlantıdan direkt ulaşabilirsiniz.

Memur Alımı Mezuniyet Şartları

Ayniyat Saymanı alımı için Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin İşletme veya Maliye programlarından herhangi birinde mezun olmak gerekiyor.

Bilgisayar İşletmeni alımı için Lisans düzeyinde eğitim fakültelerin İktisat veya Kamu Yönetimi Programlarından herhangi birinden mezun olmak gerekiyor.

Memur Alımları Başvuru Özel Şartları

Mezun olunan okul itibari ile öğrenim şartını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak, 2020 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSSP3) en az 60 almak gerekiyor.

Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak, 13 Ekim 1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gerekiyor.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum