Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Personel Alımı

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Personel Alımı

TC Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Merkez Teşkilatında istihdam edilmek üzere 50 personel alım ilanı yayınladı. Alımlara başvuracak adaylar için son başvuru 06 Ocak 2017 Tarihinde Dijital ortamda yapılacaktır.

TC Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Merkez Teşkilatında istihdam edilmek üzere 50 Memur alım ilanı yayınladı. Alımlara başvuracak adaylar için son başvuru 06 Ocak 2017 Saat 23:59 a kadar Dijital ortamda yapılacaktır. TC Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında istihdam edilmek üzere 50 personel alımı, Sözlü sınavla yapılacağını açıklamıştır.

Adaylarda aranan şartlar, 01 Ocak 2016 tarihi itibariyle 35 (otuzbeş) yaşını doldurmamış olmak (1 Ocak 1981 tarihinde veya bu tarihten sonra doğanlar), 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun birinci fıkrası (A) bendinde yer alan genel şartları taşımak, en az 4 yıllık Eğitim veren bir Üniversitenin tabloda belirtilen yada denkliği Yüksek Öğretim Kurulu Tarafından kabul edilen Yurtiçi veya Yurtdışı Eğitim kurumundan Mezun olmak, ÖSYM Tarafından (A) Gurubu kadrolar için 04-05 Temmuz 2015 veya 22-29 Temmuz 2016 Tarihlerinde yapılan KPSS seçme sınavından en az 70 (yetmiş) puan almış olmak. Son başvuru ise 06 Ocak 2017  Saat 23:59 a kadar Dijital ortamda yapılacaktır. Sınavda, adayların kimlik tespitinde kullanılmak üzere, yanlarında fotoğraflı ve onaylı bir kimlik belgesini (nüfus cüzdanı, ehliyet veya pasaport) yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Aksi halde adaylar sınava alınmayacaklardır. Ankara iş ilanları kariyer.

Sınav Tek aşamalı Sözlü olarak yapılacak, Kazanan adayların isimleri Sınav yeri tarih saati sınavın yapılacağı ilgili bakanlıkça 20 gün önce resmi sitesinde ilan edilecektir. Atamalar Başarı sırasına göre yapılacaktır. Sınavı kazananlardan Başvuru sırasında istenen Belgelerde Gerçeğe aykırı bulunduğu tespit edilenlerin sınavları geçersiz sayılacak ve atamaları yapılmayacaktır. Atamaları yapılmış olsa dahi iptal edilecektir, Ayrıca bu kişiler hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına Suç Duyurusunda bulunulur. Bu şekilde Bakanlığı yanıltmaya çalışsan kişi Kamu personeli ise Durumları çalıştıkları ilgili kuruma bildirilir. 

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.