Bursa Belediyesi KPSS şartsız 10 daimi işçi alım ilanı yayımlandı

Bursa Belediyesi KPSS şartsız 10 daimi işçi alım ilanı yayımlandı

Çok sayıda vatandaşın takip ettiği Bursa iş ilanları kategorisinden yayımlanan yeni bir istihdam ilanının başvuru süresi başladı. 10 kişilik kontenjan açılan alımlar için adayların Bursa belediyesinde görevlendirileceği ilan edildi.

Belediye personel alımı ve kamu personeli alımı noktasında önemli sayıda istihdam duyurularının yayımlanmasına devam edilirken; söz konusu alımlar için kurumlar tarafından güncel başvuru kılavuzları da yayımlanmaya başlandı.

Bursa İş İlanları

Türkiye genelinde binlerce vatandaşın merakla takip ettikleri Bursa iş ilanları kapsamında he özel sektörden hem de kamu kurularından güncel istihdam bilgilerine dair ilanlar yayımlanmaya devam ediyor.

İlçe belediyesi olarak kamu hizmeti vermeye devam eden Osmangazi Belediyesi tarafından yapılacak olan kamu personeli alımı için tek unvanda personel görevlendirilmesi yapılacağı beyan edildi.

Unvan ve Kontenjan Bilgileri

Bursa Osmangazi Belediyesi kamu personeli alımı kategorisinden yayımlanan daimi işçi alımı için yapılan bilgilendirmeye göre toplamda 10 kişilik kontenjan açıldı. İlgili alılar için temizlik personeli kategorisinde yer almak üzere Çöp Personeli alımı yapılacağı açıklandı.

Başvuru Süreci

Adaylar Osmangazi Belediyesi temizlik ve çöp personeli alımı için bşvurularını bugünden itibaren yapabilecektir. Aşağıda yer alan başvuru kılavuzunda ayrıca belirtildiği üzere; başvuru süreci 31 Ağustos 2020 tarihinde başlayacak olup; 4 Eylül 2020 tarihinde başvurular sona erecektir.

Soğanlı Mahallesi Dr. Sadık Ahmet Caddesi No: 388/2 Osmangazi/Bursa adresinden başvurular gerçekleştirilecektir. İlgili başvurular aşağıda yer alan evraklar ile birlikte şahsen yapılacaktır.

Başvuru Şartları

Bursa iş ilanları kategorisinden yayımlanan belediye personel alımı için herhangi bir şekilde kamu personeli alımı seçmelerinde öncelik verilen KPSS sınav puan şartı talep edilmemektedir. İlgili iş için sağlık ve tecrübe kriterlerinin ön planda olacağı personel alımlarında; adayların emekli olmamaları, vardiyalı çalışma hizmetlerinde görev yapabilecek olmaları, Bursa ilinde ikamet ediyor olmaları ve herhangi bir şekilde bulaşıcı hastalığa sahip olmamaları gerekmektedir.

Başvuru yapacak olan adayların kimlik fotokopisi, adli sicil kaydı, askerlik belgesi ve SGK hizmet döküm belgelerini de sunmaları gerektiği yayımlanan başvuru kılavuzunda ilan edilmektedir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.