Büyükşehir 136 Güncel Personel Alımı Online Başvuruları (En Az Lise)

Büyükşehir 136 Güncel Personel Alımı Online Başvuruları (En Az Lise)

Büyükşehir Belediyesi tarafından olmak üzere İstanbul Gaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret A.Ş. için yeni ve güncel personel alımı için başvuru işlemleri online olarak devam ediyor. Sürece dair tüm detaylar bu haberimizde.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi “İBB” bünyesinde İstanbul Gaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi (İGDAŞ) için 136 güncel personel alımı başvuruları alınıyor. En az lise mezunu adaylar başvurabilir. Sürece dair tüm detayları ve başvuruları bu yazımızda bulabilirsiniz. İşte gerekli süreç ve tüm detaylar.

Teknik personel alımı başvuru şartları nelerdir?

Başvuru için B sınıfı ehliyete sahip ve aktif araç kullanabilmek, tercihen de A2 Ehliyet Belgesine sahip ve aktif motorsiklet kullanabilmek, SRC4 ve Psikoteknik Belgesine sahip olmak gerekiyor. Ayrıca alanı ile ilgili Mesleki Yeterlilik Belgelerine sahip olanlar tercih sebebi olacak. Başvuru için adayların 30 yaşını aşmamış olması, temel ofis programlarını iyi derecede kullanabilmesi, esnek çalışma saatlerine uygun olması şartları yer alıyor.

İGDAŞ personel alımı mezuniyetle

Teknik Liselerin ve MYO'ların Makine, Doğalgaz Teknolojileri, Isıtma-Soğutma, Torna Tesviye, Motor, Metal işleri, Elektrik, Elektronik, Mekatronik, Makine Bölümlerinde mezun olanlar başvuru yapabilir.

Büyükşehir Belediyesi teknik eleman alımı başvuru tarihleri

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İBB internet sitesinden online olarak yapılabilecek. Aşağıdaki “İBB” kariyer sitesinde yer alan başvuru ekranından İstanbul Gaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi (İGDAŞ) 136 teknik personel alımı yapılabilir. Başvurular 18 Ekim 2022 sona erecek.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.