Çevre Bakanlığı 422 Memur Alımı Sonucu Atama Başvurusu Başladı

Çevre Bakanlığı 422 Memur Alımı Sonucu Atama Başvurusu Başladı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesinde 20 Nisan'da açıklanan 422 memur alımı sonucu atama başvuruları da başladı. Sürece dair detaylar ve gerekli belgeler bu haberimizde.

T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü tarafından 422 memur alımı için atama duyurusu geldi. 20 Nisan’da açıklanan sonuçlardan sonra atama iş ve işlemleri de başladı. İşte sürece dair detaylar.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Memur Atama İşlemleri

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatına yerleşen 422 sözleşmeli personel için atama belgelerinin Bakanlık Personel Genel Müdürlüğüne şahsen teslim edilmesi gerekiyor.

Atama başvuru tarihleri

Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik gereği “atama için öngörülen koşullara uymayan veya gerekli belgeleri süresi içinde getiremeyen adayların atamaları yapılamaz” hükmü gereği 20 Mayıs 2022 Cuma günü mesai bitimine kadar belgeleri teslim etmeyenlerin atamaları yapılmayacağı belirtildi.

ÇSİB memur atama belgeleri

Dilekçe, Atama Başvuru Formu, Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Devlet Memuru veya Sözleşmeli Personel olarak görev yapmış ve halen görev yapmakta olanlar için hizmet belgesi isteniyor.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum