Çevre Şehircilik Bakanlığı 25 Memur Alımı Yayınladı

Çevre Şehircilik Bakanlığı 25 Memur Alımı Yayınladı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yerel Yönetimler Genel Müdürlüğü tarafından 25 memur alımı ilanı yayınlanarak başvuru kabul edilmeye başladı. Alım İstanbul Şişli Belediyesine Yapılacak.

Çevre Şehircilik Bakanlığı tarafından Yerel Yönetimler Genel Müdürlüğü sitesinde 25 memur alımı yapılacağı duyuruldu. Alım Şişli Belediye Başkanlığına Yapılacak.

Şişli Belediye Başkanlığı Zabıta Memur Alımı İlanı: Zabıta alımları açıklandı. Şişli Belediye Başkanlığı zabıta memur alımı ilanı yayınlandı. Peki, başvurular nasıl yapılacak? Şişli Belediye Başkanlığı Memur Alımına Hangi Bölümlerden Mezun Olanlar Başvuru Yapabilir?

Belirlenen şartlar Şişli Belediye Başkanlığı zabıta memur alımı ilanı ile duyuruldu. Şartları sağlayan kişilerin verilen tarih içinde başvurusunu gerçekleştirmesi gerekiyor. Zabıta memuru 7 derece ile 3 tane alınacak.

Kişilerin inşaat mühendisli ve mimarlık bölümlerinden mezun olması gerekiyor. Aynı şekilde 7 derece ile 3 kişi daha alınacak. Mühendislik fakültelerinin gıda bölümü mezunları arasından seçilecek. B sınıfı sürücü ehliye her iki grup içinde isteniyor. Yapılacak olan 9 derece üzerinden alım 4 kişilik, herhangi bir lisans bölümü mezuniyetini yeterli buluyor. A2 sınıf ehliyet olması şartı var.

Bakıldığında 9 derece ile 5 kişilik alım görülüyor. Bunun için ise YDS’de C seviyesinde puan almış olmak ve B sınıfı sürücü şartı var. Aynı zamanda YDS’de Arapça’da C seviyesinde olmak ve B sınıfı sürücü belgesi olan kişiler için de 9 dereceden iki kişi alınacak. Beraberinde 5 kişilik ekip, beden eğitimi ve spor öğretmenliği – antrenörlük mezunu olacak. Ziraat mühendisliği mezunları için de 3 kişilik alımı olacak. B sınıfı sürücü belgesi aranan şartlar arasında.

Zabıta alımı şartları için özel şartlar aşağıda verilmiştir.

KPSS şartı; Her grup için KPSS P3 üzerinden en az 65 alınması gerektiği şartı verilmiştir. Boy ve kilo şartı; Erkeklerde 1.67 boy, Kadınlarda ise 1.60 boy gerekiyor. Kilo ise boyun bir metreden fazla olan kısmı ile arada 10 fark olmaması.  Sürücü belgesi; Aynı zamanda 2918 sayılı kanuna göre özel şartlar arasında A2 veya en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gerekiyor. Yabancı dil; Yabancı dil şartı olanlar için ise YDS’de C seviyesinde puan almış olmak.

Verilen şartların sağlanması durumunda Şişli belediyesi zabıta alımı başvurusu işlemlerinin gerçekleşmesi sağlanır. Sorunsuz bir şekilde bu alanda başvuru işlemlerinin gerçekleşmesi ile gereken yapılacaktır. Sonuçlar online olarak takip edilebilir. 1 Ekim 2020 tarihi bitene kadar şahsen yapılacak.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum