Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 1 Mayıs Mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 1 Mayıs Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 1 Mayıs işçi bayramı hasebiyle bir mesaj yayınladı.

Emekçilerin Yanındayız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1 Mayıs işçi bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında emekçilerin bayramını kutlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaşadığımız koronavirüs sürecinde her daim işçilerin yanında olduklarını hatırlattı. Vatandaşlarımızın hayatlarını riske atmamak için tüm tedbirleri aldıklarını ifade eden Erdoğan, işten çıkarmaları yasakladıklarını da hatırlattı. Böylelikle istihdamı koruduklarını belirten Erdoğan, ücret konusunda yaptıkları iyileştirmelere de değindi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan hak arama sürecinin uzlaşma temelli olması gerektiğine inandıklarını ifade etti. Bu kapsamda da çalışmalarını sürdürdüklerini aktaran Cumhurbaşkanı Erdoğan, sağlık çalışanlarının şartlarının iyileştirilmesi için çalışma yaptıklarını da ifade etti. 

Erdoğan ülkemizin kalkınması ile birlikte vatandaşlarımıza da katma değer aktarımının gerçekleştirildiğini belirtti. Tüm çalışanlar ile kol kola yürüyeceklerini ifade eden Erdoğan, tüm vatandaşları selamladı.

Koronavirüs tedbirlerinin uygulandığı bu dönemde 1 Mayıs kutlamaları ülkenin hiçbir tarafında gerçekleştirilmeyecek. Daha önceden belirli meydanlarda kutlamalar gerçekleştirilmekteydi. Ancak sosyal mesafenin kurulması adına törenlere izin verilmeyecek. Ayrıca 1 Mayıs’ta sokağa çıkmaya da kısıtlamalar getirildi. Dolayısıyla olabildiğince sosyal hareketlilik azaltılmış olacak. 1 Mayıs günü sadece marketler ve eve servis yapan restoranlar hizmet vermeye devam edecek. Cumartesi ve Pazar günlerinde ise tamamen sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Bu tarihlerde market alışverişi yapılması dahi mümkün olmayacak ve ekmekler sokaklarda dağıtılacak.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum