D.K.K 2019 Uzman Çavuş Alımı: Askeri Alımlar En Az Lise Mezunlar

D.K.K 2019 Uzman Çavuş Alımı: Askeri Alımlar En Az Lise Mezunlar

D.K.K (Deniz Kuvvetleri Komutanlığı) 2019 Yılı Uzman Çavuş Alımı başvuruları bulunmaktadır. En az lise mezunu adayların başvuru yapabildiği askeri alımlar ilanına kimler hangi şartlarda başvuru yapabiliyor?

D.K.K (Deniz Kuvvetleri Komutanlığı) 2019 yılı uzman çavuş alımı başvuruları devam ediyor. En az lise mezunu adayların başvuru yapabildiği  ilanlarına hangi aday ne şartlarda başvuru yapabilir? Uzman çavuş alımı başvuruları ne zaman sona erecek?

Adaylar başvurularını E-devlet üzerinden giriş yaptıktan sonra başvuru sihirbazı üzerinden ilerleyerek bilgilerim kısmından eğitim, iletişim, askerlik ve diğer istenen bilgileri mutlaka dolduracak ardından tercih ekranına otomatik olarak yönlendirilecektir.

En az lise mezunu (önlisans ve lisans mezunları başvuru da bulunabilir) adaylar başvuru yapabilir. Adaylar eğitim bilgisi alanında eğitim bilgisi ekle butonuna bastıktan sonra eğitim bilgilerini dikkatlice girmelidir. Halen Deniz Kuvvetleri Komutanlığında Sözleşmeli Er olarak görev yapanlardan en az 3 (üç) yıl görev yapmış ve müteakip sözleşme süresi içerisinde olan adayların başvuruları Deniz Kuvvetleri Komutanlığı tarafından alınacaktır.

NOT; Kara Kuvvetleri Komutanlığı ve Hava Kuvvetleri Komutanlığında halen sözleşmeli er olarak görev yapanların başvurusu kabul edilmeyecektir. Askerlik hizmetini yapmamış adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.

Bedelli askerlik yapmış olan ve yapmakta olanlar müracaat edebilecektir. Bedelli olarak yapmakta olanlar askerlik hizmetine devam ediyor seçeneğini seçerek askerlik durumlarını doldurmaları gerekmektedir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum