Dışişleri Bakanlığı Mülakatsız Lise Memur Alımı Başvuru Ekranı

Dışişleri Bakanlığı Mülakatsız Lise Memur Alımı Başvuru Ekranı

Kamuya sınavsız “mülakatsız” olmak üzere KPSS puan üstünlüğüne göre güncel lise memur alımı başvuruları tamamlanıyor. Dışişleri Bakanlığı kamu atama süreci ve tüm detayları bu yazımızda.

Dışişleri Bakanlığı bünyesinde güncel kamu personel alımı başvuruları tamamlanıyor. Lise memur alımı başvuru ekranı, lise personel atama süreci ve tüm şartları İŞ İLANLARI KARİYER olarak bu yazımızda hazırladık. Atamalar Bakanlık bünyesinde sözleşmeli olmak üzere, KPSS puan üstünlüğüne göre mülakatsız olacak. İşte tüm detayların yer aldığı haberimizden detaylar.

Lise memur alımı genel başvuru şartları

Başvuru için 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu DMK’daki şartları taşımak, 35 yaşından gün almamış olmak, 2020 KPSSP94 puan türünden herhangi bir puana sahip olmak, askerlikle ilişiği bulunmamak, bir rahatsızlığı ya da engeli bulunmamak şartları yer alıyor. İşte mezuniyetlere dair detaylar.

Dışişleri Bakanlığı kamu personel alımı mezuniyet şartları

Başvuru için lise mezunu olmak gerekiyor. Ayrıca liselerin yiyecek içecek hizmetleri alanı ve dallarının, aile ve tüketici hizmetleri alanı - beslenme ve ev yönetimi dalının, aile ve tüketici hizmetleri alanı - ev ekonomisi dalının veya konaklama ve seyahat hizmetleri alanı – turizm veya otelcilik ve turizm dalının birinden mezun olmak şartı var.

Kamu memur alımı başvuru tarihleri

Adaylar başvuru iş ve işlemlerini aşağıdaki başvuru ekranı üzerinden online olarak yapabileceklerdir. Süreç 24 Haziran 2022 tarihi dahil olmak üzere yapılabilir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.