Diyarbakır ve Şanlıurfa’da KPSS ile 7 memur alım ilanı yayımlandı

Diyarbakır ve Şanlıurfa’da KPSS ile 7 memur alım ilanı yayımlandı

Diyarbakır iş ilanları ve Şanlıurfa iş ilanları kategorisinden yayımlanan memur alımı ilanları bakanlık resmi internet adresinden yayımlandı. 7 kişilik kontenjan ile Kalkınma Ajanı personel alımı ilan detayları belli oldu.

Kamu kurum ve kuruluşları bünyesinde gerçekleştirilmeye devam eden personel alımı ilanları için memur alımı ve sözleşmeli kamu personeli alımlarına dair güncel başvuru kılavuzları yayımlanmaya devam ediyor.

Kalkınma Ajansı Personel Alımları

Şehir ve bölge bazında ekonomik ve sosyal hayat standartlarının yükseltilmesi için kamu hizmetlerinde bulunmaya devam eden kalkınma ajansları bünyesinde personel alımları yapılacak olup; ilgili alımların Diyarbakır iş ilanları ve Şanlıurfa iş ilanları kategorilerinden yayımlanan kılavuza göre Karacadağ Kalkınma Ajansı tarafından yapılacağı açıklanmaktadır.

2020 Kamu Personeli Alımı Başvuruları

2020 yıl sonuna gelinirken; kamu personeli alımı noktasında birçok güncel istihdam ilanı yayımlanmaya devam ediyor. Resmi Gazete ve Bakanlıkların ilan adresinden yayımlanan bilgilere göre; Karacadağ Kalkınma Ajansı 7 memur alımları için başvuru sürecinin Aralık 2020 sürecinde başlayıp tamamlanacağı açıklandı.

8 Aralık 2020 tarihinde başlayan alımlar için her aday 15 Aralık 2020 tarihine kadar başvurularını devam ettirebilecektir.

Başvuru işlemleri için Ajans Sınav Başvuru resmi internet adresi üzerinden online olarak yapılacak olup; hak kazanan her aday Karacadağ Kalkınma Ajansı, Fırat Mah. Urfa Bulvarı No:142 Kayapınar / Diyarbakır adresinde sınav uygulamasına davet edilecektir.

Adayların sınava katılım gösterecekleri tarih ise 18 Aralık 2020 olarak ilan edilmektedir.

Uzman ve Denetçi İlanları

Karacadağ Kalkınma Ajansı memur alımları için toplamda 7 kişilik kontenjan açıldı. Adayların 1 kişilik kontenjan ile İç Denetçi unvanında istihdam edileceği beyan edilirken; ayrıca 6 kişilik kontenjan dahilinde de Uzman Personel alımı yapılacağı açıklandı.

KPSS ve YDS Şartı!

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) puanı ile alımlar yapılacak olup; KPSS puan türlerinden en az 80 puanın ibraz edilmesi şartı aranmaktadır.

YDS’den en az C seviyesinde puan talep edilirken; Hukuk, İktisat, Maliye, İşletme, Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, İstatistik, Matematik, Sosyoloji, Mimarlık, Şehir ve Bölge Plânlama ile Mühendislik mezunlarının Uzman alımı için; İktisadi ve İdari bilimler Fakülteleri, Mühendislik Fakülteleri mezunlarının da İç Denetçi alımları için değerlendirileceği beyan edilmektedir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.