DSİ Lise Mezun Kamu Personeli Alımı İŞKUR’dan Yapıyor

DSİ Lise Mezun Kamu Personeli Alımı İŞKUR’dan Yapıyor

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, 13. Bölge Müdürlüğü lise mezun adaylar arasından kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. Başvuru yapacaklar için tarih ve başvuru şekli verilmiştir. DSİ kamu personeli alımı detayları şöyle sunuldu.

DSİ 13.Bölge Müdürlüğü kamu personeli alımı yapacak. Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü ilanı İŞKUR üzerinden başvuru kabul ediyor. DSİ lise mezunu personel alımı hangi şartlarda ve ne şekilde yapılacağı detayları yer aldı. KPSS şartı olmadan başvuru yapılabilir.

DSİ personel alımı başvurular İş Kurumu üzerinden 00005686052 iş ilan numarası ile 21 Eylül 2020 tarihi bitimine kadar yapılması gerekiyor. Çalışma adresi olarak Antalya açıklanmıştır.

DSİ 13. Bölge Müdürlüğü birimlerinde çalıştırılmak üzere lise mezunu puantör mesleğinde bir işçi alınacak olup firma ve kurumlarda daha önce satın alma birimlerinde en az 1 yıl çalışmış olması ve SGK prim dökümü ile belgelendirmesi istenecektir. Bilgisayar sertifikası bulunması gerekmektedir.

İlan şartlarını taşıyan adaylar; ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 5 gün içinde İŞKUR internet adresinden "İş Arayan" linki üzerinden TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak başvuru yapabilir. Ayrıca hizmet noktalarından ve Alo 170 hattı üzerinden de başvurular yapılabilir.

Kamu kurum ve kuruluşlarının işçi taleplerine yapılan başvurularda kişilerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan birinci yerleşim yeri adresi dikkate alınır. İlçe, il veya bölge düzeyinde yayımlanan işçi taleplerinin başvuru süresi içerisinde ikametini talebin karşılanacağı yere taşıyan adayların başvurusu kabul edilmez.

İkamet değişikliği ile ilgili olarak, Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminden yapılan sorgulamada Nüfus Müdürlüğünde işlemin yapıldığı tescil tarihi esas alınır. İkametini talebin karşılanacağı yer içerisinde değiştiren adayların Nüfus Müdürlüklerinden alacakları Adres Bilgileri Raporunu başvuru süresi içerisinde İŞKUR birimlerine ibraz etmeleri halinde ilgili ilana başvuruları yapılır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum