Ege Üniversitesi Hastanesi 34 Sağlık Personeli Alımı

Ege Üniversitesi Hastanesi 34 Sağlık Personeli Alımı

Ege Üniversitesi Hastanesi 34 sağlık personeli ( Hemşire ) alınacağını 03 Ekim 2016 da duyurdu. Son başvuru tarihi 15 Ekim 2016 olarak açıklandı.

Başvuracak 34 Hemşire adayının ÖSYM KPSS P3 ( B ) grubu girmiş olması gerekmekte ancak KPSS P3 en az limit konulmamıştır. Erkek adaylarda askerlikle ilişiği olmaması gerekmektedir.

Ege Üniversitesi hastanesi 15 Hemşire alımı için şartlar : 4 Yıllık Sağlık Yüksek Okullarının Hemşirelik bölümü veya Hemşire Fakültesi mezunu olması, Sağlık Bakanlığı Onaylı Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikası ya da 2. veya 3. basamak bir Sağlık Kuruluşunun yoğun bakım Ünitelerinde en az 6 ay  görev yapmış olması şarttır. KPSS P3 ( B ) grubu girmiş olması gerekmekte ancak KPSS P3 en az limit konulmamıştır. Erkek adaylarda askerlik hizmetini yapmış, muaf veya tecilli olması gerekmektedir.

Ege Üniversitesi hastanesi 19 Hemşire alımı için şartlar : 4 Yıllık Sağlık Yüksek Okullarının Hemşirelik bölümü veya Hemşire Fakültesi mezunu olması, KPSS P3 ( B ) grubu girmiş olması gerekmekte ancak KPSS P3 en az limit konulmamıştır. Erkek adaylarda askerlik hizmetini yapmış, muaf veya tecilli olması gerekmektedir. İzmir iş ilanları kariyer.

Başvuru Esnasında yapılması gereken : başvurular şahsen yapılması gerektiğinden başvuru formu başvuru esnasında temin edilecektir. Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesinin Aslı ve Fotokopisi, Fotoğraf 1 Adet, KPSS P3 Sonuç Belgesi, Kimlik Fotokopisi, Erkeklerde askerlik durumunu gösteren belge ve Hizmet Belgesi ( Tecrübe aranan kadrolar için çalışılan kurum ya da işletmeden alınan belge ). Yazılı veya sözlü sınav yapılmaksızın KPSS(B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle atama yapılacak olup, üniversitenin Web adresinde bulunan örnek başvuru formu ve istenilen belgeler ile birlikte Hastanenin Sözleşmeli Personel Bürosuna şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Eksik belge ibraz edenlerin müracaatları kabul edilmeyecek olup, Adayların posta yoluyla yapacakları başvurular kabul edilmeyecektir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.