Eğitim ve Sertifika Başvuru Şartı Yok! İŞKUR Belediye 6 İşçi Alım İlanı

Eğitim ve Sertifika Başvuru Şartı Yok! İŞKUR Belediye 6 İşçi Alım İlanı

Belediye personel alımı ilanları dahilinde merakla takip edilen duyurulara bir yenisi daha eklendi. Türkiye İş Kurumu iş ilanları kapsamında herhangi bir başvuru şartının yer almadığı belediye işçi alımı ilanı yayımlandı. Detaylar haberimizde…

Kamu grubu dahilinde gerçekleştirilecek olan personel alımı ilanları kapsamında daimi işçi alımı ve personel alımı ilanları ilave edilmeye devam ediyor. Başvuru şartları konusunda esnek davranan belediye tarafından belirli şartlar haricinde herhangi bir eğitim veya sertifika şartı talep edilmediği beyan edildi.

Unvan ve Kontenjan Bilgileri

Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanan iş ilanları dahilinde toplamda 6 kişilik kontenjan ile istihdam yapılacağı beyan edildi. Söz konusu alımlar için tek unvan üzerinden personel alımı yapılacaktır. Yapılacak olan görevlendirmeler için adaylar Genel alanda Beden İşçisi unvanı ile hizmet vereceklerdir.

Başvuru Tarihleri

İŞKUR iş ilanlarının Mart ayı dahilinde ilan ettiği başvurulara yapılacak olan başvuru işlemleri başladı. Adaylar Türkiye İş Kurumu resmi internet adresi üzerinden online başvuru yaparak başvurularını tamamlayabilecektir.

İlgili işlemler için resmi internet adresinden sadece online başvurular kabul edilecek olup; 00005943574 numaralı ilan aracılığı ile işlem yapmak mümkün olacaktır.

Başvurular 23 Mart 2021 gün sonu olan 23:59’a kadar devam edebilecektir.

Görev Yeri Bilgileri

Kırklareli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından yayımlanan ilana ait detaylara yapılacak olan başvuruların akabinde adayların ilçe belediyesi olarak hizmet veren Pehlivanköy Belediye Başkanlığı bünyesinde hizmet verecekleri açıklanmaktadır.

Başvuru Şartları

Belediye tarafından herhangi bir eğitim veya sertifika şartı talep edilmemektedir. 18 yaşın üzerinde olan ve görevi yapmaya fiziken elverişli olan herhangi bir vatandaşın başvuru hakkı  bulunmaktadır.

Genel başvuru şartları için okur yazar olmak ve başka yerden maaş almamak şartı yeterlidir.

Kura Bilgileri

İlgili alımlar için belediye tarafından kura çekimi yapılacak olup; Pehlivanköy ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak şartını sağlayan adaylar arasından Pehlivanköy Belediyesi Toplantı Salonunda 25 Mart 2021 saat 15:00 itibari ile kura çekimi işlemlerinin tamamlanacağı bilgisi ilan edilmektedir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.