EGM Kadrolu 94 Memur Alımı Başvuru Sonuçları! En Düşük KPSS Puanları

EGM Kadrolu 94 Memur Alımı Başvuru Sonuçları! En Düşük KPSS Puanları

Emniyet Genel Müdürlüğü EGM 2020 yılı 6. dönem ve 4. dönem kapsamında başvuru sonuçlarını açıkladı. 4 kişilik ve 90 kişilik kamu personeli alımlarına dair başvuru sonuçları ve en düşük KPSS puanları açıklandı. Sözlü sınavlar nasıl olacak?

İçişleri Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü EGM tarafından 2020-6. Dönem kadrolu aşçı alımı başvuru sonuçları ile 2020-4. Dönem kadrolu hizmetli alımı başvuru sonuçları açıklandı. 4 aşçı alımı ile 90 hizmetli memur alımları kapsamında kadrolu kamu personeli alımlarına dair başvuru sonuçlarına haberimizin en altındaki “başvuru sonuç” bağlantısından direkt erişim sağlayabilirsiniz.

En Düşük KPSS Puanları

90 hizmetli alımı için en düşük KPSS puanı 82,21066olurken, 4 aşçı alımı için oluşan en düşük KPSS puanı 70,87778 oldu. Peki sözlü sınavlar nasıl olacak. İşte iki farklı branşın sınav aşamalarına dair tüm detaylar.

90 Hizmetli Alımı ile 4 Aşçı Sözlü Sınav Bilgileri

2020 yılı KPSS-P94 puanına göre yapılacak olan sıralamada en yüksek puandan başlamak üzere alınacak personel sayısının 5 (beş) katı kadar aday sözlü ve/veya uygulamalı sınava çağrılacaktır. Son sıradaki aday ile aynı puana sahip olan adayların tamamı sözlü ve/veya uygulamalı sınava çağrıldı.

Sözlü ve/veya uygulamalı sınav adayların; Mesleki bilgi ve mesleki yeteneği, Bir konuyu kavrayıp özetleme, ifade etme yeteneği, muhakeme gücü, Genel yetenek ve genel kültürü, Davranış ve tepkilerinin mesleğe uygunluğu, Özgüveni, bilimsel ve teknolojik gelişmelere açıklığı, yönlerinden değerlendirilerek gerçekleştirilecektir.

90 hizmetli alımı ile 4 aşçı alımı için sözlü ve/veya uygulamalı sınava girmeye hak kazananların, sınav yerleri ve sınav tarihleri aşağıdaki başvuru ekranlarında açıklandı. Adaylar aşağıdaki internet adresinde T.C. kimlik numarası, adı ve soyadı bilgilerini sisteme girerek başvuru sonucuna ulaşabilirler.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum