En Az B Ehliyetli Kamu Personeli Alımları Başvuruları Alınacak

En Az B Ehliyetli Kamu Personeli Alımları Başvuruları Alınacak

En az B sınıfı sürücü belgesi olan adayların başvuru yapabileceği kadrolara başvurular alınacak. Memur alımları başvuru süreci ve tüm detayları bu yazımızda bulabilirsiniz.

Kamu kurumuna kadrolu memur alımları başvuruları alınacak. En az B sınıfı sürücü belgesi olan adayların başvuru yapabileceği kamu personeli alımları için süreç başlayacak. Yozgat, Çayıralan Belediyesi memur alımlarına dair süreç ve tüm şartlar bu yazımızda yer alıyor.

MEZUNİYET ŞARTLARI

2 Zabıta Memuru alımı yapılacak. Başvuru için herhangi bir lise mezunu olmak gerekiyor. en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gerekiyor. Ayrıca KPSS’den 70 almak gerekiyor.

1 Tekniker alımı yapılacak. Başvuru için İnşaat, İnşaat Teknikerliği, İnşaat Teknolojisi Önlisans mezunu olmak gerekiyor. En az B sınıfı ehliyet sahibi olmak gerekiyor. KPSS’den en az 70 almak gerekiyor.

BAŞVURU ŞARTLARI

Zabıta alımı ile tekniker alımları için başvuru yapacakların 657 Devlet Memurları Kanunu DMK’da yer alan genel şartları taşıması gerekmekle beraber boy-kilo ve yaş şartına da haiz olması gerekiyor. Erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak gerekiyor. Ayrıca Zabıta memuru kadrosu için sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak gerekmektedir.

BAŞVURU SÜRECİ

Adaylar başvurularını 3 farklı şekilde yapabileceklerdir. 2 Ağustos ile 6 Ağustos 2021 tarihlerinde şahsen, posta ile veya internetten başvuru olacaktır. Sadece zabıta kadrosu için başvurular boy ve kilo ölçümünde şahsen yapılması gerekmektedir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum