En Az Önlisans Mezunu 206 Kamu Personeli Alımı İlanı Yayımlandı

En Az Önlisans Mezunu 206 Kamu Personeli Alımı İlanı Yayımlandı

Gaziantep Üniversitesi bünyesinde 206 sözleşmeli kamu personeli memur alımı ilanı yayımlandı. KPSS taban puan şartı bulunmayan memur alımı için başvuru detayları ve şartlar haberimizde.

23 Kasım 2020 tarihi itibarıyla Gaziantep Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yayımlanan ilanla 206 sözleşmeli kamu personeli alımı şartları ve tüm başvuru süreçleri belli oldu. Üniversiteye önlisans ve lisans mezunu sağlık personeli alımı başvuru bilgilerini İş İlanları Kariyer olarak bu haberimizde sizler için hazırladık.

Üniversite 206 Personel Alımı Başvuru Süreci

Başvurular ilanda belirtilen sadece bir unvan için yapılabilecek. Başvurular 23 Kasım ile 8 Aralık 2020 tarihleri arasında yapılabilecek. Başvurular üniversitenin internet sitesinden başvuru alanından yapılabilecek. Başvurular posta veya şahsen olmayacak.

Başvuruda İstenen Belgeler

Öğrenim belgesi, KPSS sonuç belgesi ve istenen unvanlar için deneyim belgesi, sertifika, kullanım belgesi vb. belgeler çevrimiçi olarak sisteme yüklenecektir. Birden fazla başvuruya özellikle dikkat edilmesi gerekiyor. Birden fazla nitelik kodlu unvana başvurularda her ikisi de geçersiz olacaktır.

206 Personel Alımı Kontenjan Dağılımı

180 hemşire alımı, 25 farklı branşlarda sağlık teknikeri alımı ile 1 odyometrist alımı olmak üzere 206 sözleşmeli sağlık personeli alınacak.

180 Hemşire Alımı Mezuniyet Bölümleri ve Şartlar: Hemşirelik veya Sağlık Memurluğu Lisans Programlarının birinden mezun olmak gerekiyor.

8 Sağlık Teknikeri Alımı Mezuniyet Bölümleri ve Şartlar: Acil Bakım Teknikerliği, Acil Yardım Teknikerliği, Ambulans ve Acil Bakım Teknikerliği, Paramedik, Acil Yardım. Ambulans ve Acil Bakım, İlk ve Acil Yardım önlisans programlarının birinden mezun olmak, En az B Sınıfı Ehliyete Sahip olmak ve Ambulans şoförü olarak en az 6 ay çalışmış olmak ve belgelendirmek gerekiyor.

5 Sağlık Teknikeri Alımı Mezuniyet Bölümleri ve Şartlar: Acil Bakım Teknikerliği, Acil Yardım Teknikerliği, Ambulans ve Acil Bakım Teknikerliği, Paramedik, Acil Yardım, Ambulans ve Acil Bakım, İlk ve Acil Yardım önlisans programlarının birinden mezun olmak, En az B Sınıfı Ehliyete Sahip Olmak, Kamu Hastanelerinde en az 2 yıl çalışmış olmak ve belgelemek gerekiyor.

5 Sağlık Teknikeri Alımı Mezuniyet Bölümleri ve Şartlar: Radyoloji, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Önlisans programlarının birinden mezun olmak, En az 6 ay Manyetik Rezonans cihazında deneyimli olmak ve belgelendirmek gerekiyor.

5 Sağlık Teknikeri Alımı Mezuniyet Bölümleri ve Şartlar: Anestezi, Anestezi Teknikerliği önlisans programlarının birinden mezun olmak gerekiyor.

2 Sağlık Teknikeri Alımı Mezuniyet Bölümleri ve Şartlar: Diyaliz önlisans programından mezun olmak gerekiyor.

1 Odyometrist Alımı Şartları: Odyometri veya Odiometri programlarının birinden mezun olmak gerekiyor.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum