En Fazla 45 Yaş KPSS'siz 25 Şoför Alımı Yayımlandı! Başvuru Ekranı

En Fazla 45 Yaş KPSS'siz 25 Şoför Alımı Yayımlandı! Başvuru Ekranı

18-45 Yaş arasında; ilköğretim, lise, ön lisans ve lisans mezunu KPSS şartı aranmaksızın 25 kamu şoförü alımı yapılacak. Başvurular hemen başladı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin kurduğu BELSAN İmar İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından 21 Ağustos 2020 tarihinde resmi ilan yayımlandı. Yapılan açıklamaya göre 25 alımı yapılacak. 

Başvuru Şekli

İlan şartlarını taşıyan adaylar; ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 5 gün içinde İŞKUR internet adresinden "İş Arayan" linki üzerinden TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak başvuru yapabilir. Başvurularda kullanılacak İş İlan No (00005643598) olarak duyuruldu. Ayrıca hizmet noktalarından ve Alo 170 hattı üzerinden de başvurular yapılabilir.

Kura Çekimi

Kuralar BELSAN merkez binasında 15 Eylül 2020 tarihinde saat 09:00 - 10:00 arasında gerçekleştirilecektir.

Başvuru Şartları

İlana en az ilköğretim en fazla lisans mezunları (ortaöğretim ve önlisans başvurabilir) başvurabilecek. Ayrıca 18 ile 45 (25.08.2002 - 21.08.1975 tarihleri arasında doğan kişiler) arasında olan kişiler tercih edilecek.

Otobüs Kaptanı (Şoförü) alımı için eski E sınıfı ehliyeti 4 yıl deneyim veya D sınıfı ehliyeti olan 5 yıllık ehliyet sahibi olmak. SRC1 veya SRC2 ile Psikoteknik belgesi olanlar başvurabilecektir.

İlanda tercih edilen ikamet olarak Şanlıurfa ili ve ilçelerinde ikamet edenler belirtildi. Sabıka kaydı olmayanlar başvurabilecektir.

Bu alımlarda sadece erkek adayların başvurusu alınacak olup, kadın adayların başvurusu alınmayacaktır.

Kamu kurum ve kuruluşlarının işçi taleplerine yapılan başvurularda kişilerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan birinci yerleşim yeri adresi dikkate alınır. İlçe, il veya bölge düzeyinde yayımlanan işçi taleplerinin başvuru süresi içerisinde ikametini talebin karşılanacağı yere taşıyan adayların başvurusu kabul edilmez. İkamet değişikliği ile ilgili olarak, Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminden yapılan sorgulamada Nüfus Müdürlüğünde işlemin yapıldığı tescil tarihi esas alınır. İkametini talebin karşılanacağı yer içerisinde değiştiren adayların Nüfus Müdürlüklerinden alacakları Adres Bilgileri Raporunu başvuru süresi içerisinde İŞKUR birimlerine ibraz etmeleri halinde ilgili ilana başvuruları yapılır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.