Eskişehir SYDV KPSS’siz 3 personel başvuruları devam ediyor

Eskişehir SYDV KPSS’siz 3 personel başvuruları devam ediyor

Eskişehir iş ilanları yayımlandı. Kamu personeli alımı dahilinde yayımlanan ve geçici işçi alımları ibaresi ile çıkılan istihdam duyurusunda yer alan bilgilere göre; Eskişehir SYDV bünyesinde 3 kişilik personel alımı yapılacaktır.

Kamu personeli alımı, memur alımı, sürekli işçi alımı ve geçici işçi alımlarına yönelik güncel başvuru kılavuzları yayımlanmaya devam ediyor. İlgili ilanlarda yer alan bilgilere göre; başvuruları devam eden istihdam süreçleri dahilinde geçici işçi alımı yapılacaktır.

Eskişehir SYDV Personel Alımı

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde yapılacak olan personel alımları kapsamında gerçekleştirilmek üzere tek unvan üzerinden yapılacağı beyan edilen görevlendirmeler ile ilgili olarak başvuru süreci ve başvuru şartları bilgileri ilan edildi.

Unvan ve Kontenjan Bilgileri

Eskişehir Beylikova Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde yapılacağı açıklanan personel alımı için toplamda 3 kişilik kontenjan açıldı. Söz konusu alımlar için geçici süreli görevlendirmeler yapılacak olup; Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı unvanı ile görevlendirme yapılacaktır.

Başvuru Süreci

24 Ağustos 2020 tarihi itibari ile kurum dışı alanından yayımlanan personel alımı ilanında yer alan bilgilere göre; başvuru yapacak olan adayların en geç 4 Eylül 2020 tarihine kadar başvurularını tamamlaması gerekmektedir.

Başvuru yapacak olan adayların Hükümet Konağı Beylikova /Eskişehir adresine şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. Başvurular için müracaat edilecek unvan sahibi Vakıf Müdürü olacaktır.

Söz konusu görevlendirme ile ilgili olarak adayların 6 ay süre ile istihdam edileceği beyan edilirken; mesai saatleri üzerinden yapılan bilgilendirmeye göre; sabah 08:00 ile akşam 17:00 arasında çalışma saati uygulaması yapılacaktır.

Başvuru Şartları

Eskişehir Beylikova Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alımı kapsamında yapılacak olan görevlendirmelere başvuru yapacak olan adayların 2 kadın ve 1 erkek kontenjanları ile istihdam edileceği açıklanmaktadır.

Başvuruların geçerli olabilmesi için adayların Beylikova ikamet şartına uymaları tercih sebebi olup; ayrıca adayların Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı olarak hizmet vermeye yeterli bilgi ve deneyime sahip olmaları gerekmektedir.

Aşağıda yer alan başvuru kılavuzundan gerekli detaylara ve başvuru bilgilerine erişmek mümkündür.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.