Et ve Süt Kurumu Daimi Üst Yaş KPSS Yok Personel Alımları

Et ve Süt Kurumu Daimi Üst Yaş KPSS Yok Personel Alımları

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından İŞKUR internet sitesinde yayımlanan ilana göre daimi kadroda en az lise mezunu olmak üzere üst yaş ve KPSS şartı olmaksızın personel alımı yapılacağı belirtildi.

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü İŞKUR üzerinden yayınladığı personel alım ilanında daimi kadroda KPSS şartsız ve üst yaş sınırı olmadan Teknisyen kadrosunda kurum bünyesinde istihdam edileceğini belirtti.

İlana başvuru yapacak adaylar için başvuru süresi

Adaylar için son başvuru tarihi 1 Mart 2021 olarak açıklanmıştır.

İlana başvuracak adaylar için başvuru şekli ve yeri

İlan şartlarını taşıyan adaylar; ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 5 gün içinde İŞKUR internet adresinden "İş Arayan" linki üzerinden TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak başvuru yapabilir. Ayrıca hizmet noktalarından ve Alo 170 hattı üzerinden de başvurularını yapalabilirler.

Soğutma Sistemi Teknisyeni için aranan nitelikler (2 personel)

18 yaşını doldurmuş olmak (14 Mart 2003 ve sonrası), Bulaşıcı hastalığı olmadığını ve sağlık durumunu tam teşekküllü sağlık kurulu raporu ile belgelemek (İşe alınacaklardan daha sonra istenecek), Tehlikeli sınıfa tabi işlerde ve vardiyalı işlerde çalışabilir olduğunu sağlık raporu ile belgelemek, Vardiyalı işlerde çalışabilmek, En az lise (ortaöğretim) mezunu olmak (Lise mezunları için Soğutma ve İklimlendirme/Tesisat Teknolojisi bölümü mezunu olmak, Önlisans mezunları için İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi Bölümü mezunu olmak ve Erzincan ili merkez ve belirtilen ilçelerinde ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.

Adaylar için kura çekim tarihi ve yeri

Kura çekim işlemi 9 Mart 2021 tarihinde 10:00 – 11:00 saatleri arasında Et ve Süt Kurumu Erzincan Tavuk Kombinası Müdürlüğünde yapılacaktır.

Önemli hatırlatma

Kura sonucu, mülakaat tarihi, ve mülakatın yapılacağı yer Kurum web sitesinden bildirilecek olup, başvuru sahiplerine ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Adaylar için İŞKUR başvuru numarası 00005898644’tür.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.