Gaziosmanpaşa Belediyesi Kadrolu 30 Devlet Memur Alımı! En Az Lise

Gaziosmanpaşa Belediyesi Kadrolu 30 Devlet Memur Alımı! En Az Lise

Kamu kurumlarına B sınıfı ehliyetli olmak üzere yeni memur alımı başvuru kılavuzu yayımlandı. Lise, önlisans ve lisans mezunlarının başvuru yapabileceği 30 devlet memuru kadrosuna başvuru süreci ve tüm detaylar bu yazımızda.

2021 yılı Mayıs ayı lise, önlisans ve lisans mezunu memur alımları kapsamında Gaziosmanpaşa Belediyesi kadrolu devlet memuru alımı yapacak. En az B sınıfı olmak üzere kadrolu memur alımı başvurularına dair detaylar ve tüm süreci bu yazımızda bulabilirsiniz. İşte Gaziosmanpaşa Belediyesi kadrolu 30 devlet memur alımı başvurularına dair tüm süreç:

Kontenjanlar ve Mezuniyetler

10 Zabıta Memuru alımı için Fakültelerin; Kamu Yönetimi, Yerel Yönetimler, İşletme, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi Lisans programlarının birinden mezun olmak.

10 Zabıta Memuru alımı için Mahalli İdareler, Mahalli İdareler (Zabıta), Yerel Yönetimler, Halkla İlişkiler, Adalet Önlisans programlarının birinden mezun olmak gerekiyor.

10 Zabıta Memuru alımı için Herhangi bir ortaöğretim kurumundan (Lise veya dengi) mezun olmak gerekiyor.

Ehliyet, Yaş, KPSS ve Boy-Kilo Şartı

Lise, önlisans ve lisans mezunlarından 2020 KPSS’den en az 70 puan almış olmak şartı var. En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gerekiyor.

Boy ve kilo için tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak ve 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kg’dan fazla fark olmamak, Sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak gerekiyor.

Başvuru Süreci

Başvurular Tam Kapanma süresi sonrasında başlayacak. 31 Mayıs'ta başlayacak başvurular öncesinde gerekli belgeleri hazırlamanız için hatırlatmalarda bulunacağız. Başvurular boy ve kilo ölçümü olduğundan sadece şahsen yapılmakla birlikte ikamet şartı bulunmamaktadır.

Gaziosmanpaşa Belediyesi Kadrolu 30 Devlet Memur Alımı kapsamında en az lise mezunu kadrolara başvuru genel ve tüm başvuru belgelerine aşağıdaki başvuru kılavuzundan direkt erişim sağlayabilirsiniz.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.