GİH Sınıfı 8. Derece Kadrolu 50 Memur Alımı Online Başvuruları

GİH Sınıfı 8. Derece Kadrolu 50 Memur Alımı Online Başvuruları

Sermaye Piyasası Kurulu SPK tarafından kadrolu 50 memur alımı için başvurular bu hafta tamamlanacak. SPK kamu memur alımı başvuru süreci ve tüm detaylarını bu yazımızda bulabilirsiniz.

Sermaye Piyasası Kurulu “meslek personel yardımcılığı” kapsamında Genel İdari Hizmetler GİH sınıfı 8. derece kadrolara başvurular tamamlanıyor. Bu hafta online memur alımı başvuru süreci tamamlanacak SPK memur atamasında 50 kadronun detayları şu şekildedir: 30 adet kadar Uzman Yardımcısı, 10 adet kadar Bilişim Uzman Yardımcısı ve 10 adet kadar Uzman Hukukçu Yardımcısı alımı yapılacak. İşte diğer tüm hususlar.

SPK kamu memur alımı (genel şartlar)

Başvuru için adayların 657 sayılı DMK’daki şartları taşıması gerekiyor. Ayrıca 35 yaşını doldurmamış olmak, Sermaye Piyasası Kanunu ve diğer mali yasalara göre suç sayılan bir eylem dolayısıyla aleyhine verilmiş bir hüküm bulunmamak gerekiyor. İşte branşlar bazında KPSS şartları:

30 adet Uzman Yardımcısı alımı için KPSS P25, KPSS P26, KPSS P27, KPSS P28 ve KPSS P45 puan türlerinin herhangi birinden en az 75 ve üzeri,

10 adet Uzman Hukukçu Yardımcısı alımı için KPSSP1, KPSSP2, KPSSP3, KPSSP4, KPSSP8, KPSSP9 ve KPSSP11 puan türlerinin herhangi birinden en az 75 ve üzeri,

10 adet Bilişim Uzman Yardımcısı alımı için KPSSP1ve KPSSP2, KPSSP3 puan türlerinin herhangi birinden en az 75 ve üzeri almak gerekiyor.

Sermaye Piyasası Kurulu tüm mezuniyetler

30 Uzman Yardımcısı alımı için Siyasal Bilgiler, İktisadi ve İdari Bilimler, İktisat, İşletme, İşletme ve Ekonomi, İşletme ve Yönetim Bilimleri, Hukuk, Fen, Fen-Edebiyat, Mühendislik, Ticari Bilimler, İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler, Uygulamalı Bilimler, Yönetim Bilimleri Fakültelerinin ve 4 yıllık eğitim veren Bankacılık ve Sigortacılık, Turizm İşletmeciliği ve Bilişim Bilimleri, Uygulamalı Bilimler, Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik, Uygulamalı Yabancı Diller Yüksekokullarının bölümleri olan Aktüerya, Aktüerya Bilimleri, Bankacılık, Bankacılık ve Finans, Bankacılık ve Finansman, Bankacılık ve Sigortacılık, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Ekonometri, Ekonomi/İktisat, Ekonomi ve Finans, Endüstri Mühendisliği, Endüstri Sistemleri Mühendisliği, Hukuk, İktisat, İstatistik, İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri, İşletme, İşletme Yönetimi, İşletme Bilgi Yönetimi, İşletme Enformatiği, İşletme Mühendisliği, İşletme-Ekonomi, Kamu Yönetimi, Küresel ve Uluslararası İlişkiler, Maliye, Muhasebe, Muhasebe Bilgi Sistemleri, Muhasebe ve Denetim, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Muhasebe ve Finansal Yönetim, Muhasebe ve Finansman Öğretmenliği, Pazarlama, Sermaye Piyasası, Sermaye Piyasası Denetim ve Derecelendirme, Sigortacılık, Sigortacılık ve Risk Yönetimi, Siyaset Bilimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Uluslararası İlişkiler, Uluslararası Ticaret ve Finansman, Uluslararası Finans, Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Birliği, Uluslararası İşletme, Uluslararası İşletme Yönetimi, Uluslararası İşletmecilik, Uluslararası Ticaret, Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik, Uluslararası Ticaret ve Pazarlama, Yönetim Bilişim Sistemleri, Aktüerya ve Risk Yönetimi, Endüstri ve Sistem Mühendisliği, Finansal Ekonometri, Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi, Gayrimenkul ve Varlık Değerleme, Gayrimenkul ve Varlık Değerlendirme, Girişimcilik, İslam Ekonomisi ve Finans, Küresel Siyaset ve Uluslararası İlişkiler, Sermaye Piyasaları ve Portföy Yönetimi, Sigortacılık ve Aktüerya Bilimleri, Sigortacılık ve Sosyal Güvenlik, Teknoloji ve Bilgi Yönetimi, Uluslararası Finans ve Bankacılık, Uluslararası Girişimcilik, Uluslararası İşletmecilik ve Ticaret, Uluslararası Ticaret ve Finans, Yönetim Bilimleri, Finans ve Bankacılık, Gümrük İşletme, İslam İktisadı ve Finans, Yerel Yönetimler mezunları,

10 Uzman Hukukçu Yardımcısı alımı için Hukuk mezunları,

10 Bilişim Uzman Yardımcısı alımı için mühendislik fakültelerinin Bilgisayar, Bilgisayar ve Yazılım, Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Bilimleri, Yazılım, Elektrik-Elektronik, Elektronik, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliklerinden mezunlar başvurabilir.

Kadrolu memur alımı başvuru tarihleri

Sermaye Piyasası Kurulu memur alımı için başvurular 30 Haziran’a kadar yapılabilir. Başvurular aşağıdaki başvuru ekranı üzerinden hemen yapılabilir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.