GSB 2021 Yılı 2000 Kamu Personeli Alımı! Tüm Kontenjan Dağılımı

GSB 2021 Yılı 2000 Kamu Personeli Alımı! Tüm Kontenjan Dağılımı

Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde 2021 yılı 8 bin 121 kadroya yeni kamu personeli alımları yapılacak. 2000 kadro için antrenör alımları yapılacak. Tüm kontenjanlar ve başvurulara dair detaylar haberimizde.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından 8 bin 121 kadroya yeni memur, işçi, personel alımları müjdesinin verilmesinden sonra adaylar branşlar bazında ilanların yayımlanmasına odaklandı. 2000 kadro için antrenör alımı yapılacak. Tüm kontenjan dağılımı nasıl olacak? İlanlar daha fazla gecikmemesi için konuyu gündemde sıcak tutmaya devam ediyoruz.

GSB 2000 MEMUR ALIMI

Gençlik ve Spor Bakanlığı GSB 2000 yeni kamu personeli alımı daha yapacak. 100 binlerce KPSS adayı Bakan Kasapoğlu’nun verdiği müjde sonrası ilanın yayımlanması sürecine girmesini bekliyor.

MEZUNLAR İLANI BEKLİYOR

Spor Akademisi ve Antrenörlük mezunu adaylar için yapılan müjde sonrasında kısa süre içerisinde 2000 kadro için ilanın yayımlanması bekleniyor.

Bakan Kasapoğlu açıklama tam metni: Üst düzey sporcuların yetiştirilmesi amacı ile spor bilimi analiz ve çalışmalarının şuan ki seviyeden daha etkin bir şekilde kullanılması gerektiği açıklanırken; bundan sonraki süreçte elit sporcu gelişimi kategorisinden yaşanacak başarılar için ülke geleceğinin şansa bırakılmaması gerektiği ve bu amaç dahilinde nitelikli antrenörler yetiştirilme konusunun daha ciddiyetli bir şekilde üzerine düşülmesi gerektiğine dikkat çekmişti.

8 BİN 121 KADRO TÜM DAĞILIMI

4 bin 346 işçi alımı,

2000 Antrenör alımı,

600 Gençlik Çalışanı alımı,

50 psikolog alımı,

652 Yurt Yönetim personeli alımı,

473 Spor Uzmanı alımı olmak üzere 8 bin 121 kadroya başvurular alınacak.

Kasapoğlu’nun açıklamasının ardından kontenjanlar da belirlenmişti. 2000 kadro için antrenör alımı adayları ilan sürecine girilmesini dört gözle bekliyor.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum