Hava Kuvvetleri Komutanlığı Sözleşmeli Er Alımı

Hava Kuvvetleri Komutanlığı Sözleşmeli Er Alımı

HKK Sözleşmeli Er Alımı yapacağını duyurdu. İlköğretim, Ortaöğretim (lise), Önlisans ve Lisans Düzeyinden Bölüm ve KPSS Şartı Aranmaksızın herkes başvurabilecek.

Hava Kuvvetleri Komutanlığı Sözleşmeli Er Alımı başvuruları alınmaya devam ediyor. İlköğretim, Ortaöğretim (lise), Önlisans ve Lisans Düzeyinden Bölüm ve KPSS Şartı Aranmaksızın Online Başvuru yapılacağı açıklandı.

Yapılan açıklamaya göre Sözleşmeli er: kışlada kalan paralı askerdir. Yani normal vatani hizmetini yürüten askerle aynı imkânlara sahip, aradaki farklar ise yıllık izin, maaş, ikramiye ve görevini tamamladıktan sonra olumlu sicil alanlara memurluk imkânı tanınan kişidir.

Erbaşların üstü, emsal rütbedeki uzman erbaşların astıdır. Toplam 45 gün izin hakkı vardır. Aylık ücret ve sözleşme süresi sonunda tazminat ödenecektir. En az yedi yıl görev yaparak ayrılanlardan nitelik belgesi olumlu olanlar, kamu kurum ve kuruluşlarının boş kadro ve pozisyonlarına (kamu personeli alım ilanı olmaksızın) yerleştirilebilecek.

Sözleşmeli er başvuru şartları: Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve erkek olmak, En az ilköğretim mezunu olup, 01 Ocak 1991 tarihi ile 31 Aralık 1996 tarihleri arasında doğanlar ilana başvurabilecektir.

Başvurular; 2016 yılı içinde sadece kurumun internet adresinde alan başvuru linkinde ilgili alanlara gerekli bilgileri doldurarak yapılacak olup, internet ortamı haricinde, posta yoluyla veya şahsen yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır. Elektronik ortamdaki kesinti, aksaklık vb. nedenlerden dolayı, vaktinde başvuru yapamayanlar ile hatalı başvuruda bulunanlar için ayrıca bir süre veya tekrar başvuru imkânı tanınmayacaktır. İnternet adresindeki başvuru formunun, bizzat aday tarafından kontrol edilerek doldurulması gereklidir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum