Hava ve Kara Kuvvetleri Komutanlığı Askeri Alımlar İçin Duyuru Yayımladı

Hava ve Kara Kuvvetleri Komutanlığı Askeri Alımlar İçin Duyuru Yayımladı

Hava Kuvvetleri ve Kara Kuvvetleri Komutanlıkları Askeri alımlar için duyuru yayımladı. Uzman erbaş ve sözleşmeli er alımları hakkında gelişmeleri yayımladılar. İşte gelişmeler hakkındaki detaylar.

Kara Kuvvetleri Komutanlığı ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı olan uzman erbaş alımı ve sözleşmeli er alımı ile ilgili iki duyuru yapıldı. Duyuruların ilki Kara Kuvvetleri Komutanlığı uzman erbaş alımı seçim aşaması olarak ilan edildi. İkinci olarak Hava Kuvvetleri Komutanlığı uzman erbaş alım sonuçlarını yayımladı.

Hava Kuvvetleri Komutanlığı ise sözleşmeli er alımları sonuçlarını yayımladı. Yayımlanan duyuruya ulaşım yolu ve sorgulama sayfasına aşağıda bulunan link adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Milli Savunma Bakanlığı Kara Kuvvetleri Komutanlığı "2019 Yılı Uzman Erbaş Temini"faaliyeti 5 Mart 2019 tarihinde başlamış, başvuru şartlarını taşıyan tüm adaylar gruplar halinde  30 Mayıs 2019 tarihine kadar seçim aşaması faaliyetlerine çağrılmıştır.

Seçim Aşamaları; Yazılı Sınav, Evrak Kontrol, Fiziki Değerlendirme, Fiziki Yeterlilik Testi, Mülakat ve Hastane Sevk işlemleri aşamalarından oluşmaktadır. Hafta sonlarına sınav planlanmamıştır. Adaylar Başvuru Kılavuzunda belirtilen belgeler ile birlikte e-devlet şifrelerini de beraberinde getireceklerdir. K..K.K. Başvuru kılavuzu içerisinde sonuç sayfası bulunmaktadır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum